8 motive pentru care femeile puternice rămân adesea singure

0

Să fii o femeie singură și independentă în societatea noastră este o adevărată provocare, în ciuda faptului că astfel de femei sunt din ce în ce mai numeroase, iar feminismul a intrat deja în mainstream. Pentru că o femeie puternică refuză să accepte o existență obedientă sau în umbra unui bărbat. Ea are opinii ferme, pe care și le susține fără ezitare. În plus, o femeie puternică nu se teme să iasă din zona ei de confort. Ea face ce vrea, când vrea, și nu-i pasă prea mult ce cred alții despre ea.

O femeie puternică are o existență destul de diferită de a celorlalți și nu prea bifează standardele succesului, așa cum sunt ele percepute în mod convențional. Este adesea criticată pentru ceea ce este. Unii o invidiază pentru viața pe care o duce, iar alții sunt intimidați de puterea ei. Viața ei este destul de diferită de a majorității, iar asta o face indezirabilă în anumite cercuri.

Iată 8 motive pentru care femeile puternice sunt adesea singure:

1. Nu le pasă de regulile societății

Femeile puternice își urmează glasul interior, iar asta le face să fie cumva împotriva standardelor impuse de societate. Faptul că nu se tem prea mult de consecințe le face imune la comentariile oamenilor. Femeilor puternice pur și simplu nu le pasă de judecată colectivă și joacă conform propriilor reguli.

2. Nu fac nimic în dezacord cu conștiința lor

Fiecare pas pe care îl fac este bazat pe faptul că vine din sufletul lor. Femeile puternice nu fac nimic împotriva principiilor și credințelor lor. Se ghidează doar după valorile lor și nu acceptă ideea de compromis.

3. Nu suportă persoanele pretențioase și false

Femeile puternice spun întotdeauna ce cred. Nu au intenții ascunse și nu joacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.