8 moduri prin care să te desparți de partener într-un mod amiabil

0

În mod cert, există un motiv pentru care despărțirile sunt mereu grele, iar acela ar fi faptul că nu găsim modalitatea potrivită prin care să ne despărțim de partener.

Chiar dacă ne dorim să rămânem în relații bune cu fostul partener sau ne dorim să încheiem orice contact cu el, relația dintre voi ar trebui să se termine într-un mod respectuos. Fie că au existat între voi și conflicte mai intense, ar trebui ca măcar acum, în momentul în care vă despărțiți, să uitați tot ceea ce a fost între voi și să găsiți soluția prin care între voi să aveți măcar o relație de prietenie.

Nu există o rețetă pe care să o urmezi pentru a putea să te desparți de partener într-un mod amiabil, ci doar să ai în vedere faptul că această decizie este potrivită pentru amândoi și că fiecare își va găsi fericirea la un moment dat. 

Astfel că, iată care sunt cele 9 moduri prin care să reușești să te desparți de partener într-un mod amiabil:

1. Tratează-l cu respect

Oricare ar fi fost motivele pentru care vă despărțiți, ar trebui să ai în vedere că oricine merită să fie tratat cu respect. Chiar dacă este posibil ca el să te fi făcut să suferi de mai multe ori în relație, dă-ți seama ca măcar acum, după ce despărțiți, vei avea ocazia să te vindeci, dar mai ales să îți dedici timpul doar ție.

2. Fii sinceră în legătură cu motivele despărțirii

În cele mai multe dintre cazuri, motivele unei despărțiți sunt neclare, iar fiecare partener crede că motivele au fost cu totul altele. Astfel că, înainte de a lua o decizie definitivă, conștientizează care au fost motivele pentru care v-ați despărțit. În același timp, trebuie să ai tăria de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.