8 hoteluri impresionante perfecte pentru pasionații de cărți

0

Dacă și tu ești pasionată de cărți, așa cum suntem și noi, în mod cert te-ai gândit care sunt locurile ideale în care poți călători și în care să ai parte de biblioteci cu adevărat fascinainte.

Și chiar dacă mergi în vacanță, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să lași lectura deoparte, ci dimpotrivă, să profiți de destinația în care ajungi și să explorezi literatura specifică acelei zone. Așadar, iată care sunt propunerile noastre de hoteluri perfecte pentru pasionații de cărți:

1. The Literary Man, Óbidos, Portugalia

The Literary Man din orașul Óbidos, situat în Portugalia, este unul dintre cele mai relaxante hoteluri în care ar trebui să mergi. De la canapele confortabile, perfecte pentru a citi o carte care să îți captiveze atenția, la restaurantul hotelului în care te poți delecta cu diferite tipuri de vinuri. În plus, Óbidos este desemnat de UNESCO drept un Oraș al Literaturii.

2. L’Hotel, Paris

L’Hotel este unul dintre cele mai cochete hoteluri din Paris, cunoscut pentru faptul că a fost ultima casă a scriitorului Oscar Wilde. De la o casă de mici dimensiuni, acesta a ajuns un hotel decorat într-un stil fabulos care te va impresiona cu siguranță. În tot hotelul vei putea vedea imagini cu Oscar Wilde, dar și fragmente de scrisori. Mai mulți artiști au stat în acest hotel, de la Picasso, Salvador Dali, Jim Morrison, dar și poetul Serge Gainsbourg.

3. Gladstones Library, Hawarden, Țara Galilor

Un alt hotel care te va fascina este și Gladstones Library din Hawarden. Un motiv pentru care ar trebui să mergi este faptul că are la dispoziție 150.000 de cărți, iar pe lângă asta, biblioteca este una…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.