8 filme pe care merită să le vezi în luna martie la cinema

0

Ce merită să vezi luna aceasta la cinema? Descoperă recomandările noastre mai jos:

Little Joe (Micul Joe)

Alice este o mamă singură, care lucrează într-o companie specializată în dezvoltarea unor noi specii de plante. Cu ajutorul ingineriei genetice, ea a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseții ei, ci și valorii terapeutice.. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar, i-l oferă cadou fiului ei, Joe, și îi pun numele „Little Joe’. Dar pe măsură ce floarea lor crește, Alice începe să creadă că noua ei creație nu e chiar atât de inofensivă pe cât se aștepta și începe să se teamă pentru viața ei și a fiului ei.

Premiera: 6 martie

Onward (Tot înainte)

O animație încântătoare despre doi frați elfi, Ian și Barley Lightfoot, care pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume. Ei speră ca astfel să reușească să mai petreacă o zi cu tatăl lor, care a decedat atunci când ei erau mici. Tom Holland, Chris Pratt și Julia Louis-Dreyfus sunt numai câțiva dintre actorii care își împrumută vocile personajelor din film.

Premiera: 6 martie

Bloodshot

Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită ucis în acțiune, este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești. Folosindu-se de acestea, el vrea să se răzbune pe bărbatul care i-a ucis soția sau cel puțin cel despre care credea că a făcut acest lucru. El va afla destul de repede că nu tot ceea ce credea a fi adevărat este așa, că nu toți ce par de încredere merită acest lucru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.