8 filme cu femei în rolurile principale, pe care trebuie să le urmărești în 2020

0

Anul acesta, vom avea oportunitatea de a vedea câteva filme în care actrițele principale interpretează roluri cu adevărat excepționale și pe care ar trebui să le apreciem.

Și fie că vorbim de filme de comedie, dramă sau chiar acțiune, află că ai toate motivele pentru a te uita la următoarele filme:

1. Mulan

Mulan este unul dintre filmele pe care abia așteptăm să le vedem în 2020 și spunem asta deoarece este ecranizarea celebrului film de animație cu același nume. Actrița Liu Yifei o interpretează pe Mulan, o tânără extrem de curajoasă care decide să se deghizeze într-un bărbat cu scopul de a lupta în armată și de a-și salva tatăl. Filmul va avea premiera pe 27 martie.

2. Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Margot Robbie este o actriță extrem de apreciată, iar în 2020 o vei putea urmări în filmul de acțiune Birds of Prey, interpretând-o pe Harley Quinn. Ea se desparte de Joker și va face echipă cu eroii Black Canary. O vei vedea într-o ipostază surprinzătoare, ea fiind cea care va încerca să salveze o tânără din mâinile unui criminal. Filmul a avut premiera pe 7 februarie.

3. Bombshell

Ar trebui să vezi Bombshell deoarece spune povestea reală a unor femei, interpretate de cunoscutele actrițe Margot Robbie, Charlize Theron și Nicole Kidman care lucrează la Fox News și vor să îl înfrunte pe fostul CEO al canalului de televiziune, Roger Ailes, după ce el este acuzat de hărțuire sexuală. Filmul a avut premiera pe 20 decembrie și a fost apreciat datorită faptului că a adus în prim-plan abuzul de putere al bărbaților.

4. Black Widow

Black Widow este un film cu adevărat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.