8 dintre cele mai sexy filme pe care abia așteptăm să le urmărim în 2020

0

Când vine vorba de filme sexy, avem în minte povești pasionale de iubire sau chiar imposibile, actori care încearcă prin toate mijloacele să își cucerească partenerul și, totodată, să nu uităm de scenele fierbinți. 

Dacă ești în căutarea unor filme de acest tip, ți-am pregătit o listă cu peliculele pe care abia așteptăm să le urmărim în 2020.

1. Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Margot Robbie este o actriță cu adevărat sexy și o vei putea urmări în pelicula Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn. Pe lângă Margot Robbie, în film mai joacă și alte actrițe extrem de senzuale, cum ar fi Mary Elizabeth Winstead și Jurnee Smollett-Bell.

2. The Photograph

Issa Rae și Lakeith Stanfield sunt protagoniștii filmului The Photograph, care a avut premiera pe 14 februarie. Acesta urmărește povestea de dragoste dintre cei doi. Însă, nu una clasică așa cum te așteptai, ci una plină de mister și dramă. 

3. No Time to Die

Trebuie să recunoaștem faptul că filmele cu Daniel Craig au farmecul lor. Iar No Time to Die vine să confirme acest lucru. Cu toate că James Bond s-a pensionat, el va afla că un prieten mai vechi de-al lui, Felix Leiter, îi cere ajutorul. Filmul va avea premiera în aprilie.

4. Black Widow

Un alt film sexy este și Black Widow. Acesta surprinde povestea personajului Natasha Romanoff, interpretat de către Scarlett Johansson, o actriță extrem de cunoscută și apreciată. Pe lângă asta, este unul cele mai sexy personaje din universul Marvel. Filmul va avea premiera în mai.

5. Wonder Woman 1984

În caz că nu știai până acum, 2020 este anul celei mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.