8 dintre cele mai bune destinații pe care să le vizitezi singură

0

Călătoriile pe care le faci singură sunt o modalitate excelentă de a te relaxa și de a scăpa de tot stresul la care suntem expuși zilnic.

Dacă tot mai ești reticentă la ideea de a călători singură, află că pe lângă experiența inedită pe care o vei trăi, ai libertatea de a-ți stabili singură locurile pe care le vei vizita, iar asta te va responsabiliza mult mai mult. În plus, ai ocazia de a petrece mult mai mult timp cu tine și de a te descoperi, lucru pe care nu l-ai putea face atât de bine dacă faci o călătorie alături de cineva.

Chiar dacă poți simți o oarecare temere, e important ca, din când în când, să ne acordăm timp doar nouă și să ne motivăm tot mai mult să ieșim din zona de confort. Așadar, iată 8 destinații pe care să le vizitezi singură:

1. Islanda

Prima destinație pe lista noastră este Islanda. Probabil de întrebi de ce ar trebui să mergi singură în Islanda, însă, conform Business Insider, este cea mai sigură țară din întreaga lume. Cea mai apreciată atracție turistică din Islanda este Peninsula Snaefellsnes deoarece acolo vei avea ocazia de a vedea și Aurora Boreală. Poți vizita Parcul Național Landmannalaugar, Peștera Ghețarului din Parcul Național Vatnajökull sau Blue Lagoon, care se află la o distanță mică de Reykjavik și e o experiență pe care trebuie să o trăiești.

2. Canada

Dacă nu ai fost până acum în Canada și îți dorești, îți vom prezenta în continuare atracțiile turistice pe care nu trebuie să le ratezi dacă ajungi acolo. Cascada Niagara este printre atracțiile preferate de către turiști. Dacă vrei să vizitezi orașele din Canada, îți recomandăm Toronto,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.