7 semne care îți arată că ai nevoie în mod constant de iubire

0

Iubirea este principalul mod prin care fiecare dintre noi își arată susținerea față de persoana de lângă el. În mod cert, fiecare dintre noi are nevoie de afecțiune în viața lui, însă nu ar trebui să facă o obsesie din acest lucru.

De cele mai multe ori, această obsesie de a fi iubit își are rădăcina încă din copilărie, când poate părinții nu ne-au oferit dragostea de care avem nevoie.

Și totuși, când anume se poate vorbi despre o obsesie de a avea întotdeauna nevoie de afecțiune și iubire? De cele mai multe ori, acest lucru se manifestă printr-o dorință de a vorbi în mod constant cu partenerul sau de a-l avea întotdeauna prin preajmă.

Așadar, iată care sunt cele 7 semne care îți arată că îți dorești în mod constant iubire:

1. Încă ești în faza de negare

De cele mai multe, mai ales când suntem într-o relație nouă, vrem să avem o conexiune cât mai puternică cu partenerul nostru, însă nu ne dăm seama de faptul că totul se bazează pe conexiunea care există între cei doi. Însă, același lucru se poate întâmpla și după ce unul dintre parteneri îl înșală pe celălalt. În momentul acela, lucrurile se schimbă și vrei să ai aceeași conexiune pe care o aveai înainte.

2. Pretinzi că ești îndrăgostită, când nu ești de fapt

Cu toate ne dorim să avem parte în viața noastră de iubire, dar știm când este momentul să o primim? De cele mai multe ori, vrem să fim într-o relație, însă nu oferim nimic la schimb, iar atunci pot interveni anumite frustrări sau nesiguranțe din partea noastră.

3. Ești nesigură pe tine

Nesiguranța se poate manifesta prin mai multe feluri, iar unul dintre ele este prin dorința de a avea mereu parte de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.