7 plaje mai puțin cunoscute din lume unde trebuie neapărat să ajungi

0

E foarte plăcut să mergi într-o vacanță all inclusive unde știi că totul este deja aranjat și nu trebuie decât să stai la plajă cu o carte bună și un cocktail. Dar din când în când, nu strică și puțină aventură. Nu ai vrea să încerci în următoarea ta escapadă o destinație mai puțin vizitată și să fii chiar un deschizător de drumuri? Dacă te interesează o excursie în care să nu te înghesui cu alte sute de turiști (sau chiar mii) și să te poți bucura de peisajul superb, aruncă un ochi pe lista aceasta. Vei găsi șapte plaje pe care nu le știe toată lumea și care s-ar putea să-ți ofere niște amintiri de neuitat.

Insulele Gili (Indonezia)

La doar o oră jumate de mers cu barca de Insulele Bali veți întâlni un paradis mult mai puțin cunoscut. În primul rând, aici nu este permis accesul cu vehicule motorizate și nici localnicii nu sunt foarte mulți. În al doilea rând, este un loc recunoscut pentru scuba diving și poți face chiar cursuri profesioniste scufundări. În lumea subacvatică, vei descoperi o epavă impresionantă, recife de corali și chiar niște statui antice. Toate arată impresionant și nici nu va trebui să cheltuiești o avere.

Creta (Grecia)

Deși este cea mai mare insulă din Grecia și una dintre cele mai cunoscute, Creta este adeseori ignorată în favoarea altor insule, precum Mykonos sau Santorini. În timp ce lenevești pe plajele cu un nisip superb, poți admira și munții, ceea ce nu e puțin lucru. Iar dacă ești un fan al mitologiei grecești, nu trebuie să ratezi Peștera Ideon, despre care se spune că este locul unde s-a născut Zeus.

Insula Holbox (Mexic)

Dacă ești în vacanță în Mexic, merită să ajungi și în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.