7 pași simpli care te ajută să îți revii după o despărțire

0

Cu toate că vrem să părem puternice, trebuie să recunoaștem că o despărțire ne poate copleși destul de mult. Și nu ar trebui să te simți vinovată din cauza asta, ci mai degrabă să nu rămâi în acea stare și să îți dai seama că nu ești singură.

În ciuda faptului că poate părea cel mai greu moment din viața ta, acela poate fi o ocazie foarte bună pentru tine pentru a-ți recăpăta încrederea în sine și de a conștientiza de ce anume ai nevoie în viața ta. Cel mai important este să vorbești sincer despre asta și să nu încerci să treci singură prin această perioadă.

Iată 7 pași simpli pe care îi poți face și care te vor ajuta să îți revii după o despărțire:

1. Află cauza pentru care încă mai suferi

Există mai multe motive pentru care te-ai despărțit de partener și contează foarte mult să îți dai seama și să conștientizezi care este cauza. Fie că nu mai aveați aceleași sentimente, vă doreați lucruri diferite sau nu mai erați compatibili, te va ajuta pe viitor să știi ce anume să nu mai faci într-o relație. Primul pas către a fi din nou fericită după ce ai fost rănită este să înțelegi de ce suferi.

2. Vorbește deschis despre asta

Foarte multe femei aleg să se izoleze după ce trec printr-o despărțire, iar acest lucru nu le va ajuta deloc. E important să discuți cu cineva despre suferința prin care treci, fie cu prietenii, familia sau poți cere chiar ajutor specializat. În plus, un alt lucru pe care îl poți face este să începi să scrii într-un jurnal.

3. Trăiește în prezent

În cele mai multe dintre cazuri, chiar dacă a trecut mult timp de la despărțire, ne tot gândim la momentele mai mult sau mai puțin frumoase petrecute…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.