7 motive dovedite științifice pentru care nu trebuie să te căsătorești

0

Cu toate acestea, unele femei visează să îmbrace rochia de mireasă, însă altele o văd numai în cele mai negre coșmaruri. Cu toată această presiune din partea cunoscuților care decid să își împartă bucuriile, reușitele, dar și facturile printr-o ceremonie religioasă și permanenta întrebare „Tu când o să te căsătorești?”, s-ar putea să ai moralul la pământ atunci când subiectul este adus în discuție. Dar trebuie să știi că nu ești singura – de fapt, ai mai multă companie ca niciodată.

Potrivit statisticilor oferite de Centrul de Cercetare Pew, în 2012, unul din cinci adulți cu vârsta de peste 25 de ani (la vremea respectivă 42 de milioane de oameni) nu ajunsese niciodată la altar. Comparați asta cu anul 1960, când doar unul din zece adulți de aceeași vârstă nu fusese niciodată căsătorit.

Această creștere a numărului de burlaci și burlăcițe nu trebuie pusă pe seama deciziilor cuplurilor de a-și lega destinele la o vârstă mai înaintată sau de a-și crește copii în afara unei căsătorii. Vârsta medie la care bărbații și femeile zic pentru prima oară „Da!” este de 30, respectiv 28 de ani potrivit datelor oferite de Biroul Recensământului Statelor Unite ale Americii.

Conform datelor prezentate de Centrul de Cercetare Pew, când tinerii mileniali cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani au fost întrebați de ce nu s-au căsătorit, 29 la sută au spus că nu s-au simțit pregătiți financiar, în timp ce 26 la sută au spus că nu au cunoscut persoana potrivită, iar alți 26 la sută au invocat motivul că sunt prea tineri pentru acest tip de angajament.

Indiferent dacă vă concentrați pe carieră, pe construirea unui situații materiale…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.