7 Moduri Diferite în Care Poți Purta o Eșarfă

0

O eșarfă de damă este un accesoriu vestimentar, ce poate fi purtat la gât sau pe cap, cu diverse ocazii. Fără îndoială, trebuie să asortezi acest produs cu ținuta ta, fie că este una elegantă sau sportivă. Pentru a da o notă specială ținutei tale, poți adăuga o eșarfă de bună calitate, ce îți oferă mai multă personalitate și rafinament.

 

Cum alegi o eșarfă?

Eșarfa este un accesoriu versatil ce poate fi purtat în multe moduri diferite. Atunci când alegi o eșarfă, trebuie să iei în considerare contextul și ținuta în care o porți. Poți alege o eșarfă care să se asorteze cu restul hainelor tale sau una care să iasă în evidență și să facă o adevărată declarație de fashion.

 

Există multe tipuri diferite de eșarfe din care poți alege, inclusiv șaluri, wrapuri sau eșarfe din voal sau mătase. Şalurile sunt, de regulă, mai mari și pot fi purtate într-o multitudine de moduri. Wrapurile sunt mai înguste decât șalurile și sunt ideale pentru a completa un look casual sau formal. Eșarfele din voal sunt eșarfe ușoare, ce pot fi purtate pe tot parcursul anului. 

 

Când îți alegi eșarfa, trebuie să ții cont și de culorile pe care le porți. O eșarfă poate fi o modalitate excelentă de a adăuga puțină culoare unei ținute. Poți alege o eșarfă într-o culoare complementară sau una care să se asorteze cu ținuta ta. Eșarfele vin în multe culori diferite, așa că sigur vei găsi una care se potrivește stilului tău.

 

Cum porți o eșarfă?

O eșarfă este un accesoriu atât de elegant și de atemporal, ce ar trebui să se regăsească în garderoba oricărei femei. Pe lângă culoarea și frumusețea evidentă pe care o oferă unei ținute, eșarfele nu sunt doar piese vestimentare drăguțe, ci sunt în același timp extrem de practice. Și pot fi folosite în atâtea moduri! 

 

  1. Poartă eșarfa ca pe un șal – Poate părea de la sine înțeles, dar da, o eșarfă poate fi purtată ca un șal. Arunc-o pe tine ca pe o pătură, lasând-o să-ți acopere umerii și brațele. Acesta este modul ideal de a purta o eșarfă mai groasă, într-o zi sau o seară mai răcoroasă.
  2. Prinsă cu o centură pe sub haină pentru un look elegant – Suprinzător, o eșarfă lungă – mai ales una dintr-un material mai gros, poate fi purtată prinsă în talie cu o centură sau o curea. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți accentua talia, în ținutele de toamnă/iarnă. Pune eșarfa la gât și las-o să cadă în față, apoi înfășoară cureaua peste ea, într-un mod cât mai natural.
  3. O eșarfă poate înlocui un cardigan – Acest lucru funcționează cel mai bine atunci când porți o eșarfă supradimensionată peste o altă piesă vestimentară potrivită, precum o rochie mulată pe corp sau o helancă. Asigură-te doar că lași suficient spațiu pentru brațe, ca să te poți mișca în voie. 
  4. Poartă o eșarfă peste umăr – Poți purta o eșarfă lungă aruncată peste umăr. În acest fel, ea va funcționa ca un detaliu ce-ți accentuează îmbrăcămintea de exterior. Gândește-te la ea ca la glazura delicioasă ce acoperă o prăjitură.
  5. Wrap asimetric – Poartă o eșarfă pe tot parcursul anului, înfășurând-o într-o formă asimetrică. Acest lucru conferă o notă de glamour ținutei tale, fie ea și una casual, care include o pereche de blugi. 
  6. Folosește-o ca pe un batic supradimensionat – O eșarfă de formă pătrată poate fi purtată cu ușurință ca un batic supradimensionat. Prinde două colțuri opuse al eșarfei și încrucișează-le pe gât, la spate, aducându-le apoi din nou în față. Apoi, leagă cele două colțuri sub triunghiul astfel format.
  7. Eșarfa infinită – Aceasta metodă de purtare a unei eșarfe este una dintre cele mai populare din câte există. Așază eșarfa în jurul gâtului și lasă capetele să atârne în față. Apoi, apucă fiecare capăt și încrucișează-le unul peste celălalt, aducându-le din nou în față. Vei crea astfel o eșarfă inifită. Purtând o eșarfă în acest mod, o vei menține adunată în jurul gâtului, fără a-ți copleși întreaga ținută. 

 

O eșarfă este genul de accesoriu care va fi toată viața alături de tine. Îți va ține de cald în drum spre serviciu, va călători cu tine în vacanță, îți va da curaj la o întâlnire sau oferi căldură atunci când temperaturile de afară scad. Ai aflat mai sus despre multiple moduri în care poți purta o eșarfă, însă depinde numai de tine să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Ține cont de material, dimensiunea și senzația pe care ți-o oferă o eșarfă și alege un model pe care știi sigur că îl vei adora. 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.