7 lucruri care țin de atitudine și te fac irezistibilă pentru orice bărbat

0

Vrei să fii irezistibilă pentru orice bărbat? Ai grijă de trupul tău, mănânci atent, te îmbraci astfel încât să fii pusă în valoare, îți aranjezi părul, te machiezi. Până aici sună foarte bine, dar nu este de ajuns. Un bărbat care își dorește o relație sănătoasă și stabilitate se uită și la alte elemente, nu doar la exterior.

Bunătatea este irezistibilă pentru orice bărbat

Ești blândă cu prietenii și familia, protejezi animalele, ești generoasă chiar și cu oameni pe care nu îi cunoști, poate faci diverse acte de caritate. Bunătatea creează în cuplu un mediu foarte confortabil și securizant emoțional. Iar bărbatul știe că se poate baza pe tine oricând.

Îți recunoști greșelile fără drame

Bărbaților nu le plac scenele în public, certurile violente, reproșurile pentru lucruri întâmplate cu ani sau luni în urmă. De asemenea, se simt nedreptățiți când îi acuzi că totul este din vina lor. Ceea ce nici nu este posibil. Într-o relație fiecare individ are partea sa de responsabilitate. Când tu îți recunoști greșelile demonstrezi că ești o persoană matură, cu care se poate discuta, negocia, și cu care se poate ajunge la un compromis sănătos pentru amândoi.

Trăiești în prezent

Asta înseamnă că nu te lași măcinată de evenimente din trecut și nici de gânduri anxioase legate de viitor. Ești cu picioarele pe pământ, trăiești în aici și acum, te bucuri de momentul actual. O strategie sănătoasă, care nu implică presiune, iar bărbații se sperie la cel mai mic indiciu că ar fi presați cu ceva…

Dorința ta de evoluție poate fi irezistibilă pentru orice bărbat

Ții la independența ta profesională și financiară. Vrei să ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.