7 filme pe care merită să le vezi în luna august la cinema

0

Furios și iute: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Franciza Furios și iute revine pe marile ecrane cu primul său capitol separat în care protagoniști sunt Dwayne Johnson și Jason Statham, care își reiau rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw. Rolul negativ, cel al unui Brixton, un anarhist cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie, este interpretat de Idris Elba.

Premiera: 2 august

Once Upon a Time in…. Hollywood (A fost odată la… Hollywood)

Regizat de Quentin Tarantino, filmul are o distribuție de excepție: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Dakota Fanning și Margot Robbie. Pitt și DiCaprio joacă rolurile a doi bărbați ce locuiesc în vecinătatea casei actriței Sharon Tate: Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), o fostă vedetă de cinema și Cliff Booth (Brad Pitt), cel mai bun prieten și dublura sa pentru cascadorii. Ambii se luptă pentru succes într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc, și mai ales, într-o perioadă marcată de crimele cultului lui Charles Manson. Dacă îți mai spunem și că scenariul a fost gândit în detaliu pe o perioadă de 5 ani, suntem sigure că te-am convins că nu trebuie să-l ratezi.

Premiera: 9 august

Povestea incredibilă a lui Enzo (The Art of Racing in the Rain)

Filmul are la bază romanul cu același nume scris de Garth Stein și este o poveste emoționantă despre viață și dragoste, văzută prin ochii lui Enzo, un cățel inteligent și spiritual (dublat de Kevin Costner). Datorită unei conexiuni extraordinare pe care o are cu stăpânul lui, Denny (Milo Ventimiglia), un aspirant șofer de curse de Formula 1, Enzo înțelege că tehnicile necesare pe pista de curse pot fi, de asemenea, folosite pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.