6 trucuri de styling pentru femei scunde

0

Sigur că atunci când ai o siluetă minionă nu îți vine nimic așa cum ti-ai dori tu sau cum vezi în revistele de modă! O spun sincer deoarece fac și eu parte dintre femeile scunde, minione și de fiecare dată când pornesc în căutarea pantalonilor perfecți, de exemplu, revin acasă de cele mai multe ori fără nici o achiziție. Totuși, încerc să nu mă dau bătută și a doua zi o iau de la capăt iar în final cumpăr ceva care trebuie modificat.

Am decis ca în loc să mă deprim, să mă obișnuiesc cu ideea și să găsesc soluții. Astfel, m-am specializat în a-mi tăia singură absolut toți jeanșii pe care îi cumpăr, fără să le fac tiv! În ceea ce privește blazere, m-am obișnuit că toate îmi vin prea lungi, ba chiar am început să nu mai port decât blazere oversized. Pe scurt, nu avem altă soluție decât să ne obișnuim cu siluetele noastre minione și „să știm să ne îmbrăcăm”.

Iată câteva trucuri de bază care te vor ajuta!

1. Marchează-ți talia

Poartă topuri cu volane în talie sau curele peste blazere sau paltoane. Atâta timp cât talia ta este bine demarcată silueta ta pare mult mai lungă. Norocul nostru este că în aceste sezon toate elementele enumerate mai sus sunt în tendințe.

2. Modifică-ți piesele vestimentare

Ai două opțini: fie să îți modifici singură hainele (dacă ești îndemânatică și dacă ai minime cunoștințe de croitorie), fie să îți găsești un croitor în apropierea casei tale care să îți modifice haienele așa cum îți place. Truc: eu îți sugerez să scurtezi mereu mânecile sacourilor, le poți face chiar trei sferturi.

3. Poartă fuste scurte cu pantofi ascuțiți

Nu este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.