6 tipuri de bărbați de pe internet pe care ar trebui să-i eviți

0

Știm cât poate fi de dificil să găsești un bărbat care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, mai ales atunci când îl cauți pe o aplicație de dating. Trebuie să fii mult mai atentă la orice informație pe care o oferă pe platformă și, după ce începeți să vorbiți, să analizezi îndeaproape lucrurile pe care le spune. Iată șase tipuri de bărbați de pe aplicațiile de întâlniri pe care trebuie să-i eviți:

Cel care îți cere o favoare

Nu oferi niciodată bani unui bărbat cu care vorbești pe o aplicație sau site de dating. Există mulți astfel de oameni care profită de interesul și atenția femeilor pentru a obține bunuri materiale. Acest tip de bărbat va spune orice doar pentru a-ți câștiga încrederea. Va încerca să te facă să te îndrăgostești de el, iar apoi te va manipula pentru a-și atinge propriul scop. Iar motivele pe care le va invoca pentru a-ți cere bani sunt dintre cele mai sensibile, precum o înmormântare sau o operație importantă (care, chiar dacă ar fi adevărate, nu ar trebui să apeleze la tine pentru ajutor material, ci la propria familie).

Cel care nu suportă să fie ignorat

Acest bărbat se enervează ori de câte ori nu îi răspunzi la un mesaj, astfel că se va plânge o bună parte de timp în legătură cu acest lucru. De asemenea, poate fi foarte insistent să vă întâlniți la ora propusă de el, indiferent de circumstanțe. Dacă refuzi, va face tot ce-i stă în putință pentru a-ți schimba decizia. Are nevoie de multă atenție și poate deveni foarte gelos. 

Cel care nu-și dorește o relație

Acest bărbat are multe fotografii cu el, dar și cu alte femei, pentru a-și face clare intențiile. Este acolo pentru a arăta lumii că se descurcă foarte bine la acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.