6 spectacole inedite în căutarea publicului inspirat

0

Dintre cele peste 30 de spectacole și performance-uri pe care le puteți vedea în aceste 8 zile de teatru independent curajos și inspira(n)t, vă propunem acum 6 spectacole inedite, care vă propun căutări și călătorii creative și surprinzătoare. Spectacole ieșite din tipare și rutină, texte și montări cu sare, piper și multe alte condimente, și un festival de teatru independent în al cărui program vă promitem că veți găsi multe spectacole care să vă cadă bine la suflet.

Putere. Povești personale (24 august, ora 18:00, MȚR – Sala Mare)

Spectacol de teatru + concert + instalație video + pictură = „un spectacol despre cât cântărim, care ne sunt penumbrele, care derapajele, josniciile, gândurile rușinoase, ştiind că suntem recuperabili şi că adăpostim fiecare un suflet’.

Bad Talks (25 august, ora 22:00, MȚR – Sala Mare)

Un spectacol declarat „dus cu pluta’, populat de persoanje pe care sigur le știi, dar cu care nu ai stat de vorbă niciodată. 8 istorii de viață diferite, interpretate de același actor-regizor-dramaturg, Radu Iacoban, toate gravitând în jurul unei aceleiași situații ipotetice. Unde e granița dintre imaginație și realitate? Un posibil răspuns veți găsi în acest spectacol. Poate.
Ecce HOMO, 3 spectacole create și interpretate de Paul Cimpoieru: Homo Zeus (25 august, ora 22:00, MȚR), Homo Love (26 august, ora 19:00, Qreator by IQOS) și Homo Americanus (27 august, ora 19:00, Qreator by IQOS)

O serie de 3 performance-uri unitare ca și concept, dar total diferite ca abordare, în care Paul Cimpoieru vorbește despre el și despre mulți dintre noi. Trei povești, fiecare savuroasă în sine, despre călătoria omului contemporan prin căderi, lupte, rugăciune, ne-renunțare, despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.