6 semne că ești un partener toxic, deși nu realizezi acest lucru

0

Oricât de frumos încep lucrurile sau oricât de convinsă ești că ai terminat căutarea, legăturile tale amoroase au același sfârșit tragic. S-ar putea să te rezumi la o anumită tipologie masculină când îți selectezi partenerul sau probabil ai nevoie de timp să reflectezi asupra așteptărilor tale.

Dar acest tipar repetat de eșecuri poate indica altceva: te-ai gândit vreodată că problema s-ar putea să fie la tine? Dacă ai evitat auto-analizarea comportamentului într-o relație de frica lucrurilor pe care ai putea să le descoperi probabil știi deja răspunsul – întrucât acceptarea aportului pe care îl aduci într-o relație este primul pas spre o legătura amoroasă longevivă și constructivă.

Odată ce vă aflați într-o relație, atenția voastră trebuie să fie distributivă, întrucât trebuie să acordați atenție unui sector adițional din viața voastră – și puteți trece cu vedere propriul comportament, inclusiv modul în care vă tratați partenerul. Spre exemplu, dacă petreci prea mult timp cu iubitul, acest lucru denotă faptul că ești dependentă de prezența lui, iar dacă îl apelezi în mod constant înseamnă că nu acorzi relației tale un moment de respiro.

Așadar, v-am pregătit o listă cu semnele ce indică faptul că nu ești un partener atât de bun pe cât te consideri și cum acțiunile tale îți afectează relația.

1. Îți cicălești des partenerul

Este un lucru să oferi sfaturi cu privire la viața și alegerile lui, dar este altceva să insiști ca el să le urmeze. Această obsesie unilaterală, ce se manifestă prin nevoia de a controla identitatea, gândurile și acțiunile partenerului, semnifică doar dorința de a garanta siguranța, nu de a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.