6 moduri naturale prin care poți să îmblânzești părul electrizat

0

Părul electrizat nu este cea mai mare problemă pe care o poți avea, însă este cu siguranță una neplăcută, mai ales dacă ai petrecut câteva ore încercând să îl aranjezi, pentru ca mai apoi acesta să își schimbe complet aspectul când ieși din casă.

De cele mai multe ori problema părului electrizat apare în sezonul rece, când umiditatea este ridicată. Poți folosi, pentru o schimbare rapidă, tot felul de produse de hairstyling, însă acestea nu sunt cele mai bune pentru părul tău dacă sunt utilizate des. Așadar, ce poți face pentru a îmblânzi părul electrizat fără să apelezi la produse cu numeroase chimicale? Alege tratamentele naturale, care pot ajuta mai mult decât te-ai gândi.

1. Laptele de cocos

Uleiul de cocos este preferatul nostru când vine vorba de îngrijirea corpului, însă probabil nu te-ai gândit niciodată să folosești un alt derivat, laptele de cocos. Ei bine, acesta poate face minuni pentru părul tău. Tot ce trebuie să faci este să încălzești jumătate de cană de lapte la microunde. Atenție, laptele trebuie să fie cald, nu fierbinte. Masează-l apoi pe păr, pune apoi o cască de duș și lasă-l să acționeze peste noapte. Acesta îți va hidrata părul și va funcționa ca un tratament cu proteine. Spală părul în dimineața următoare și lasă-l să se usuce în mod natural.

2. Apă minerală

Cea mai simplă și deloc costisitoare opțiune este apa minerală. Tot ce trebuie să faci este să îți clătești părul cu apă minerală, poate fi orice tip. Atenție, nu aplica sucuri deoarece riști să ai un păr lipicios, nu doar electrizat. Fă acest lucru de fiecare dată când îți vei spăla părul și vei observa o diferență.

3. Uleiul de măsline

Uleiul de măsline este un lucru de care ai nevoie cu siguranță în casă. De la gătitul sănătos până la măști de păr, acesta se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.