6 beneficii ale sării de mare pentru skincare

0

Uite 7 beneficii uimitoare pe care sarea de mare le are pentru chipul, pielea și părul tău și cum să o utilizezi pentru fiecare parte a corpului, inclusiv pentru dantură:

1. O poți utiliza pentru măști faciale

Mai mult ca sigur ai auzit de proprietățile invincibile ale mierii, însă, ceea ce probabil nu ai aflat încă, este că sarea de mare este chiar mai bună decât mierea. Se vor amesteca patru lingurițe de miere organică cu două lingurițe de sare de mare măcinată fin pentru a realiza o mască ce va avea proprietăți calmante asupra pielii și va echilibra nivelul de uleiuri din piele.

2. Se poate folosi drept tratament anti-mătreață

Sarea de mare este nemaipomenită în îndepărtarea mătreții și în curățarea scalpului. În plus, facilitează circulația sanguină și va absorbi uleiurile în exces de la nivelul scalpului. Aplică câteva linguri de sare de mare pe scalp, timp în care îți vei împărți părul pe secțiuni și vei masa ușor, timp de 15 minute, fiecare zonă pe care ai aplicat sarea de mare. Apoi, clătește părul, aplică balsamul tău preferat și bucură-te de rezultatul uimitor.

3. Exfoliant pentru corp

Sarea de mare este nemaipomenită atunci când ne referim la exfolierea celulelor și a pielii moarte de pe trup. În plus, reface nivelul de hidratare al pielii și oferă o mulțime de minerale care îți va face pielea mai catifelată și mai curată. Pentru realizarea acestui scrub vei avea nevoie de o jumătate de ceașcă de ulei de măsline și un sfert de ceașcă de sare de mare. În timp ce te speli, ai grijă să nu îți faci rău cu granulele de sare de mare.

4. Aplică sarea în apă pentru o baie relaxantă

Acesta poate fi cel mai simplu de realizat și mai eficient tratament de înfrumusețare de pe listă. O baie cu sare de mare are puterea de a-ți curăța în pronfunzime porii. De asemenea, sarea de mare este bogată în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.