5 trucuri pentru alegerea parfumului perfect

0

Parfumul ales spune multe lucruri despre fiecare persoană în parte. O face să se simtă unică datorită acelei arome speciale care o diferențiază de restul persoanelor. Însă alegerea parfumului potrivit nu este ușoară.

Ceva la fel de simplu ca utilizarea unui parfumul poate să nu fie o chestiune ușoară. De multe ori avem impresia că nu se simte, că la câteva minute după aplicare dispare, fie pur și simplu nu ne identificăm cu acest miros particular.

Există multe moduri de a alege parfumul ideal pentru fiecare femeie. În cele ce urmează, vă vom spune care sunt, pentru a le avea în minte în momentul următoarei achiziții.

Vârsta

Alegerea unui parfum la 20 ani diferă de cea la 40 ani. Pielea noastră nu este aceeași și este posibil să ni se potrivească mai bine anumite arome. Studiile demonstrează că simțul mirosului evoluează în timp, ceea ce afectează preferințele noastre în ceea ce privește parfumul.

La 20 de ani: cercetările au arătat faptul că acest grup preferă parfumurile florale pentru a-i atrage pe ceilalți. Iasomia, floarea de bumbac, ambra și magnoliile se află pe lista favoritelor pentru femeile de această vârstă.

La 30 de ani: o femeie de 30 de ani folosește parfum pentru a se simți sexy și încrezătoare. În acest caz, trebuie să căutați un parfum floral cu un iz de citrice sau floral- fructat, cu lichi sau note de prune. Nu dă greș niciodată.

La 40 de ani: la această vârstă femeile caută arome care le fac să se simtă elegante. În acest caz, sunt ideale tuberoza, ierburile și mirosurile puternice.

Stabilirea aromei

Este esențial să așteptați un pic după ce l-ați încercat în magazin până când decideți să-l cumpărați. Stabilirea aromei nu este aceeași la toate parfumurile. Vă recomandăm să îl aplicați și să așteptați un timp înainte de a decide. Astfel, veți descoperi care este parfumul potrivit pentru voi.

Tipul de piele

Tipul vostru de piele este esențial atunci când alegeți un parfum. Acesta reacționează diferit pe pielea uscată, grasă sau mixtă. Dacă pielea este uscată este posibil ca mirosul să se disipeze mai repede. Un parfum foarte concentrat va persista mai mult pe acest timp de piele.

Parfumurile trebuie cumpărare după-amiaza

Momentul aplicării parfumului pe corp, afectează și persistența sa. Deoarece parfumurile sunt compuse din note (de bază, de mijloc, de vârf), acestea se schimbă odată cu trecerea timpului, astfel că și parfumul se va schimba pe parcursul trecerii orelor. Simțul nostru olfactiv este mai ascuțit odată cu trecerea zilei. Cumpărarea parfumurilor mai spre după-amiază vă poate ajuta să stabiliți mai bine care este parfumul potrivit pentru voi.

Unde se aplică

Este important să știți care sunt punctele ideale unde puteți aplica parfumul. Dacă țineți cont de aceste puncte, parfumul va persista mai mult: încheieturile, ceafa și gâtul sunt, fără îndoială, cele mai bune puncte pentru aplicarea unui parfum.

Acestea sunt doar câteva aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere. Există multe lucruri de luat în considerare pe lângă vârstă, tip de piele sau stabilirea aromei. Dacă veți ține cont de aceste sfaturi, veți putea descoperi care este parfumul perfect pentru voi.

De asemenea, pentru a vi-l alege puteți accesa linkul https://www.elefant.ro/list/parfumuri/filters/sex-Femei_or_Unisex.

Sau, de ce nu, puteți alege o o aromă surprizătoare accesând linkul https://www.elefant.ro/apa-de-parfum-thierry-mugler-alien-60-ml-pentru-femei_6643292a-b53c-4053-a6cf-beca8398cd9b. Spor la cumpărături vă dorim!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.