5 trenduri din 2018 care se poartă în 2019 vs 5 trenduri din 2018 care NU se mai poartă în 2019!

0

Enjoy your styling!

5 trenduri din 2018 care se poartă și în 2019

1. Sneakers

Despre teniși suntem absolut sigure că vor mai zăbovi o lungă perioadă în topul trendurilor fiecărui sezon. Pe scurt, merită să investești într-o pereche care te va face fericită! Preferații noștri sunt cei cu talpă dublă de la Comme des Garcons.

2. Animal print

Orice piesă animal print este mai mult decât binevenită în 2019. Fie că o mixezi cu același print sau cu o culoare puternică, vei atrage mereu atenția cu acest imprimeu.

3. Bermudele

După ce Kim Kardashian a făcut furori cu bermudele sale sexy sigur vor mai fi în top pentru destulă vreme. Poartă-le cu un blazer masculin și o pereche de sandale feminine și vei căpăta un look extrem de actual.

4. Umerii voluminoși

Așa cum am mai spus, din anii 80 încoace, umerii voluminoși nu au mai ieșit din modă. De ce ar iesi acum? Ei bine, nici nu se pune problema! Designerii au (re)creat acești umeri așadar ai de unde alege!

5. Imprimeuri psihedelice

Imprimeurile colorate, abstracte, sunt super cool chiar și aplicate pe o rochie de seară. Îndrăznește să le porți și îți garantăm că look-ul tău va fi fashion & funny!

5 trenduri din 2018 care NU se mai poartă în 2019

1. Argintiu

Nu te speria, nu este necesar să arunci cămașa sau pantalonii argintii pe care le-ai achiziționat sezonul trecut ci trebuioe doar să le lași pe umeraș și să nu le porți în primăvara ce vine. Sigur că argintiul va reveni în tendințe în iarna lui 2019 așa că nu ai de așteptat prea mult.

2. Rochiile înflorate

Ar fi o utopie să declarăm că nu se mai poartă imprimeuri florale în 2019. Însă putem susține sus și tare că rochiile romantice înflorate pot lipsi din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.