5 situații în care plasturii HARTMANN îți vor fi ajutor

0

Grupul HARTMANN a fost înființat în urmă cu peste 200 de ani, iar produsele dezvoltate de-a lungul timpului sub marca producătorului german au revoluționat maniera în care se pot îngriji leziunile superficiale, produse pe suprafața pielii.

 

Plasturii HARTMANN reprezintă o soluție profesională și la îndemâna oricărei persoane care se confruntă cu răni produse în urma unor accidente minore, asigurând un mediu izolat și steril, ideal pentru refacerea stratului de piele superior, afectat în urma traumei.

 

Iată care sunt beneficiile oferite de acești plasturi profesionali și când se pot utiliza:

Care sunt beneficiile plasturilor HARTMANN?

Soluțiile din gama de plasturi HARTMANN asigură o fixare sigură pe suprafața de piele afectată, astfel încât să reziste fără probleme la factori de natură mecanică, ce ar putea modifica poziția pe care ai ales-o inițial. De asemenea, anumite produse din această categorie sunt rezistente la apă, astfel încât să nu existe riscul dezlipirii, în timpul unei sesiuni de înot, sau în timpul băii. 

 

Plasturii HARTMANN pot avea textură transparentă, permițându-ți să evaluezi periodic leziunea suferită pe suprafața pielii, astfel încât să ai un control mai bun asupra procesului de vindecare. Așadar, alegând produsul potrivit, nu va mai trebui să îndepărtezi plasturele de pe rană. 

 

Aceste produse pentru îngrijirea leziunilor cutanate minore sunt deosebit de flexibile și asigură confort optim, odată ce au fost aplicate pe suprafața pielii. Vin în dimensiuni variate, existând în ofertă atât plasturi HARTMANN pentru copii, cât și pentru adulți. Pentru o dimensionare corectă, raportată la dimensiunile rănii, anumiți plasturi se pot tăia în diferite forme și mărimi. 

Când se pot utiliza plasturii HARTMAN?

Plasturii profesionali ai producătorului german asigură o vindecare sigura și rapidă, în diferite contexte. Iată pentru ce probleme la nivel cutanat se pot utiliza aceste produse HARTMANN: 

  • Arsuri minore – pentru arsuri de gradul I, plasturii medicali HARTMANN cu hidrogel asigură un mediu umed, cu efect rapid de răcire, ameliorând astfel durerile cu care te poți confrunta; marginile adezive ale acestora asigură o fixare sigură. 


  • Vezicule – dacă te confrunți cu pungi de lichid dureroase, formate pe suprafața degetelor sau deasupra călcâielor, soluțiile propuse conțin hidrocoloid pe întreaga lor suprafață, pentru ameliorarea instantă a durerii. 


  • Julituri plasturii HARTMANN pentru julituri și abraziuni sunt deosebit de flexibili, astfel încât să poată fi aplicați fără probleme pe orice zonă de piele posibil expusă unei astfel de traume minore; efectul de “perniță” sporește protecția împotriva factorilor mecanici. 


  • Răni de injecție – aplică acești plasturi după ce ai realizat o injecție, astfel încât să oprească rapid sângerarea; alege o soluție ce poate fi dimensionată cu simplitate, pentru un nivel de confort optim. 


  • Tăieturi minore – plasturii hipoalergenici pe suport de material nețesut, prevăzuți cu hârtie siliconată de susținere, asigură o fixare completă a pansamentului; asigură o îndepărtare atraumatică și fără a lăsa urme de adeziv pe suprafața pielii.

Comandă online plasturii medicali de care ai nevoie

Descoperă oferta de plasturi HARTMANN și comandă online soluțiile potrivite pentru tratarea problemelor la nivel cutanat cu care te confrunți. Un singur click pe un anumit produs este suficient pentru a află informații esențiale pentru alegerea ta. 

 

Compară produsele și vezi ce soluții sunt mai potrivite pentru specificul leziunii produse pe suprafața pielii tale. Profită de raportul excelent calitate:preț și asigură-te că ai oricând la îndemână plasturi medicali de calitate, pentru tine și toți cei dragi. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.