5 Produse cosmetice de nelipsit din trusa de machiaj

0

Gama de produse cosmetice disponibilă pe piață este extrem de variată. Găsim produse cosmetice în funcție de fiecare tip de ten, în funcție de vârstă, dar și în funcție de buget. Cu toate acestea, ce produse cosmetice sunt cu adevărat necesare? Iată ce nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj!

5 Produse de make-up care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

Chiar dacă nu obișnuiești să te machiezi în fiecare zi, trebuie să porți cu tine trusa de make-up și să fii întotdeauna pregătită cu produsele utile. Mai jos îți prezentăm ce produse ar trebui să conțină trusa ta de cosmetice pentru a fi completă!

Fond de ten. Fondul de ten este produsul cosmetic esențial deoarece funcționează ca o barieră împotriva factorilor externi și te protejează de poluarea, praful și mizeria din mediul înconjurător. Cel mai important este să alegi un fond de ten în funcție de nevoile tenului tău pentru a-ți acoperi imperfecțiunile și pentru a nu lăsa un aspect de mască.

Corector. Al doilea produs important din trusa de machiaj este corectorul. Este produsul cu o acoperire mai mare chiar și decât fondul de ten deoarece reușește să ascundă chiar și imperfecțiunile pe care fondul de ten nu le acoperă. Corectorul este un produs de bază deoarece îți ascunde coșurile, cearcănele, petele roșii sau alte semne de pe chip. De regulă, alegerea corectorului se face și în funcție de nuanța fondului de ten. Mai exact, corectorul trebuie să fie cu un ton sau două mai deschis decât fondul de ten și se aplică în zonele în care ai nevoie de corectare, prin tamponare.

Kit pentru sprâncene. Nu știi niciodată când este nevoie să îți reîmprospătezi aspectul tenului și să te pregătești pentru un eveniment neplănuit. Un kit de sprâncene te va ajuta să îți evidențiezi frumusețea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.