5 obiective de îngrijire a pielii pe care le poți îndeplini anul acesta

0

De regulă cel mai bine este să îți setezi obiectivele la începutul anului, însă dacă vrei să vezi cu adevărat schimbări este bine să o faci oricând, dar să îți setezi și o limită de timp în care să obții aceste lucruri.

Dacă de obicei stabilești obiective pentru a arăta cât mai bine fizic (mâncat mai sănătos, sport), ce-ar fi să faci același lucru și când vine vorba de tenul tău? În cazul în care nu ai încă o rutină de îngrijire, îți prezentăm 5 obiective sau, de ce nu, provocări pe care să le încerci anul acesta.

1. Încearcă diferite tratamente

Dacă singurul lucru pe care îl încerci pe tenul tău este un scrub făcut în casă, fii mai curajoasă! Discută cu medicul dermatolog și află cu ce probleme se confruntă tenul apoi și apoi fă-ți o programare la o ședință de tratament. Fie că este vorba despre o exfoliere chimică sau poate un procedeu mai complex, important este să fii dispusă să încerci și lucruri noi.

2. Îndrăznește să stai o zi fără machiaj

Fie că preferi un machiaj complex sau unul natural, ce-ar fi să încerci să mergi la birou fără machiaj, cel puțin o zi pe săptămână? Cel mai important este să te simți bine în pielea ta, așadar poate fi un exercițiu pentru tine. În plus, este mai bine să ai grijă ca tenul tău să fie impecabil fără machiaj, așa că ar trebui să investești mai mult în produse de îngrijire și nu neapărat în produse de make-up cu o acoperire cât mai mare.

3. Aplică corespunzător crema cu factor de protecție solară

Chiar dacă te sfătuim să renunți la machiaj o zi pe săptămână, asta nu înseamnă să renunți și la crema hidratantă și cea cu factor de protecție, din contră. Dacă până acum nu ai acordat prea multă atenție acestui pas, fă un efort și aplică în fiecare zi acest produs cu simț de răspundere.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.