5 obiceiuri care te împiedică să treci peste relația cu fostul partener

0

Trebuie să recunoaștem că, în realitate, despărțirile nu arată la fel de bine ca în filme. Cu toții am auzit teoria conform căreia trebuie să așteptăm jumătate din durata relației ca să putem trece peste fostul partener. În timp ce această ecuație ar putea suna rezonabil, fiecare relație are propriii termeni în care s-a sfârșit, deci, din moment ce nu putem să considerăm această perioadă de timp timeline-ul perfect în care ne vindecăm și privim către viitor, există mai multe obiceiuri pe care le putem controla și schimba, în final, pentru a nu rămâne ancorate în trecut:

Încetează să te mai gândești la momentele frumoase petrecute împreună

Știm că și tu ai făcut asta: te-ai uitat peste fotografiile din telefon și te-ai gândit la acele momente frumoase sau te-ai blocat într-o amintire când totul mergea perfect între voi. Deși toate acele momente vor avea mereu un loc special în inima ta, este important să știi atunci când nostalgia devine tortură. Această memorie selectivă omite situațiile care au dus la despărțire. Este important să fii realistă și să recunoști cine este partenerul tău acum, să ai în vedere parcursul relației, nu doar amintirile fericite.

Nu-i mai urmări obsesiv activitatea din social media

Social media are un mod unic de a păstra oamenii prezenți în mințile noastre – cu avantajele și dezavantajele sale. În timp ce încerci să-ți înțelegi sentimentele, simte-te liberă să te oprești din a urmări obsesiv ceea ce postează fostul tău partener în mediul online. Acest lucru te va ajuta să te îndepărtezi de rutina lui.

Nu mai asculta melodii triste sau care îți amintesc de el

Adâncindu-te în această stare melancolică nu te va ajuta să treci…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.