5 motive pentru realizarea de exerciții fizice

0

Știm cu toții cât de important este să facem exerciții fizice, iar medicii ne spun încontinuu cât de necesar este să ne menținem sănătatea.

Deși cunoaștem teoria, este greu să o punem în practică și să ne schimbăm stilul de viață sedentar.

Dacă acordăm atenție motivelor pentru care ar trebui să realizăm exerciții fizice, șansele de a ne hotărî să le practicăm vor crește.

Nu există nicio îndoială că exercițiile fizice sunt esențiale pentru a ne bucura de o viață sănătoasă. Permiteți sportului să facă parte din viața voastră.

Trebuie să încercați să încorporați exercițiul și o dietă sănătoasă în rutina voastră, astfel încât să devină parte a stilului vostru de viață.

Exercițiul nu este un lucru care se face pentru o anumită perioadă de timp și este valabil pentru totdeauna la fel ca dieta. Ideea este de a avea un stil de viață sănătos pe parcursul vieții. Iată 5 beneficii ale realizării de exerciții fizice:

Sport sau dietă pentru o anumită perioadă de timp = Eșec

Este unul dintre motivele cele mai decisive pentru ca oamenii să pună primul picior în sala de gimnastică. De cele mai multe ori oamenii incep să facă exerciții pentru că au luat greutate și doresc să slăbească.

Când exercițiul face parte din stilul vostru de viață, vă ajută să nu luați greutate și să vă mențineți greutatea ideală, fără a trebui să faceți eforturi pentru a o menține. În plus, ajută la îmbunătățirea digestiei și la un tranzit intestinal mai regulat.

Îmbunătățește sănătatea generală

Practicarea de exerciții în mod regulat reduce șansele de a suferi de multe boli grave: colesterol, diabet, osteoporoză, cancer…

Deși aceste boli pot să apară în mod aleatoriu și cauzele unora dintre ele nu sunt cunoscute, aveți în mâinile voastre șansa de a reduce posibilitatea de a suferi de unele dintre ele.

Tot ceea ce faceți în mod preventiv va fi mai bine. Sportul acționează ca o medicină preventivă.

Combate stresul, depresia și alte probleme emoționale

Diferite studii au arătat că exercițiile fizice ajută la reducerea stresului și îmbunătățirea stării de spirit. Acest lucru se datorează și variabilelor biologice, cum ar fi segregarea endorfinelor care are loc atunci când faceți exerciții. Endorfinele sunt cunoscute ca hormoni ai fericirii dintr-un anumit motiv.

Existența unor sentimente pozitive

Exercițiul fizic încetinește îmbătrânirea, promovează imunitatea și, de asemenea, practicând exerciții fizice constant apar rezultate pozitive la nivel estetic.De asemenea, mărește masa musculară și îmbunătățește poziția corpului. Acest lucru vă ajută să vă simțiți bine în interior și în exterior, vă îmbunătățește stima de sine și încrederea în imaginea pe care o aveți despre propriul corp.

Vă ajută să realizați mai rapid și mai ușor activitățile de zi cu zi. Vă mențin corpurile mai tinere și mai puternice, ajutându-le să ajungă la bătrânețe într-o stare mult mai bună.

Cresc capacitatea voastră mentală

Veți vedea că veți fi capabili să faceți mai multe lucruri decât v-ați gândit, să vă autodepășiți și să vă lăsați atrași de exerciții, dorindu-vă să faceți cât mai multe. Această forță care la început pare doar fizică, are foarte mult de-a face cu partea mentală.

Acea persoană de succes într-un anumit sport este o persoană care are o minte antrenată pentru sacrificiu, care poate lua o decizie fermă, care poate lupta când are impresia că este lipsită de putere.

Și dacă puteți face toate aceste lucruri în timp ce realizați exerciții, imaginați-vă tot ce puteți înfrunta în afara sălii de gimnastică. Exercițiile fizice ajută la concentrare în general și la un angajament mai mare față de sine.

Așadar, ținând cont de aceste motive, considerăm că pentru a trece la treabă nu vă lipsește decât o pereche de încălțăminte Hervis.

După achiziționarea încălțămintei potrivite nu uitați să vă alegeți și niște bustiere sport. Veți avea nevoie și de ele la sala de gimnastică. Spor la antrenament vă dorim!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.