5 motive pentru care ești plictisită în relație

0

La un moment dat realizezi că nu mai este nimic nou, vă cunoașteți unul pe altul foarte bine iar relația a ajuns, în final, într-un punct stabil.

Nu este inevitabil, dar se întâmplă – relația poate începe treptat să fie plictisitoare, iar cutia cu lucruri noi și interesante de făcut sau de cunoscut s-a golit. Plictiseala își face loc în legătura ta amoroasă, iar tu încerci să-ți dai seama dacă s-a întâmplat ceva recent ce a provocat această schimbare: a fost cumva mai neatent cu tine? Dar este posibil ca nu partenerul tău să fi provocat aceast decalaj.

Probabil există o mulțime de motive pentru care începi să te depărtezi și plictisești de relația ta curentă, însă oricât de tentată ai fi să dai vina pe partenerul tău, sentimentele care te încearcă acum nu sunt provocate de el. Dacă nu poți indica în mod clar ce s-a schimbat în relația ta și de ce te simți astfel, probabil este timpul pentru o introspecție. Așadar, ți-am pregătit o listă cu cinci motive pentru care relația ta a luat această întorsătură.

1. Ți-ai idolatrizat prea mult partenerul

Când începi o relație nouă este perfect normal să vezi doar părțile atractive ale partenerului. Însă, timpul vă va demonstra că oricât de tare ați susținut că iubitul vostru este fără cusur, nu este chiar așa. Spre stupoarea voastră, veți afla că la fel ca orice altă persoană și el are defecte.

Dacă doriți ca această relație să funcționeze, veți ignora sau respinge „calitățile’ care se integrează pe lista „așa nu’ și vă veți concentra pe cele care v-au făcut să vă îndrăgostiți de el. Probabil o să găsești acest lucru dificil când îl auzi sforăind noaptea sau când își arunca hainele pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.