5 motive pentru care bărbații aleg să se îndepărteze de partenerele lor

0

Pentru foarte multe dintre noi, o relație este o adevărată provocare, mai ales dacă nu ești genul de persoană care să fie deschisă să facă și compromisuri pentru ca relația să funcționeze. Cu toate că între doi parteneri pot exista sentimente extrem de puternice, uneori se poate întâmpla ca unul dintre ei să se îndepărteze, iar motivele ar fi destul de multe.

Chiar dacă aveai impresia că relația voastră este perfectă, el poate vedea lucrurile într-un mod diferit față de tine, iar în acel moment este important să vorbiți deschis și să vă dați seama dacă ar mai merita să fiți împreună sau nu. 

Așadar, a venit momentul să aflăm care sunt cele 5 motive pentru care un bărbat se distanțează de partenera lui:

1. Se simte copleșit

Chiar dacă suntem într-o relație, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fim tot timpul cu partenerul nostru. În plus, dacă el nu este la fel de deschis ca tine și nu își exprimă afecțiunea față de tine, poate simți o presiune destul de mare. Dacă el trece printr-o perioadă destul de stresantă, fie că vorbim de probleme în plan profesional sau personal, ar trebui să îl sprijini și să fii acolo atunci când el are nevoie. 

2. Relația voastră nu mai funcționa

Începutul unei relații este cel mai frumos deoarece atunci aveți ocazia să vă cunoașteți mai bine și începeți să aveți sentimente tot mai puternice unul față de celălalt. Însă ce faci în momentul în care nu mai comunicați atât de des și apar probleme între voi? Un motiv pentru care se ajunge la această situație este că el nu își dorește o relație, ci mai degrabă o persoană care să îi acopere un gol emoțional. 

3. Nu este sigur de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.