5 metode să elimini obișnuința în cuplu. Îți pot salva relația!

0

Obișnuința în cuplu este un fenomen cât se poate de normal. După o vreme aveți o rutină, ritualuri care țin de relație sau individuale. Această obișnuință în cuplu are și o parte pozitivă: este confortabilă, predictibilă și vă dă un sentiment de securitate. Însă când se transformă în plictiseală, ori e o minusculă crăpătură ce în timp devine o reală prăpastie… știi că trebuie să treci la acțiune.

Obișnuința în cuplu te face să… uiți

Ce anume uiți? Toate lucrurile frumoase pe care el le face pentru tine. Cumva ai senzația că ți se cuvin și parcă nu le mai apreciezi. Fă un pas în spate și imaginează-ți cum ar fi să nu mai fie tandru, atent, răbdător, să nu te mai asculte, să nu-ți mai facă diverse surprize sau să nu te mai ajute la treburi în casă. Să ai un partener care îți oferă fix opusul. Sună înfricoșător, nu? Spune-i că observi eforturile pe care le face, mulțumește-i pentru gesturile frumoase. Nu se va mai simți invizibil, ci apreciat. Iar când ești apreciat, oferi și mai mult.

Și bărbații au nevoie să se simtă atractivi

Crezi că numai tu ai nevoie să ți se spună că arăți bine? Că noua coafură îți stă grozav sau anumite haine te avantajează? Obișnuința în cuplu înseamnă și multe ore petrecute în casă, total nearanjați, fără scânteia atracției. Ori, dimpotrivă, știi deja că celălalt este atractiv și după ani de relație pentru ce să îi mai zici asta?! Greșit! Și femeile, și bărbații în egală măsură au nevoie de validarea aspectului lor fizic. Laudă-l că arată senzațional în costum, cu jeans și cămașă, că barba de trei zile îl face foarte sexy. Pe lângă aspectul exterior,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.