5 lucruri pe care le vei observa la tine dacă începi să te îndrăgostești

0

În filme dragostea apare fie la prima vedere, fie este un proces lung, în care se dezvoltă o frumoasă poveste de dragoste. De cele mai multe ori privești cuplul principal plimbându-se prin parc, având o mulțime de întâlniri perfecte, însă în realitate știi și tu deja că lucrurile nu stau chiar asa.

Să te îndrăgostești este întotdeauna un proces diferit, mai ales în funcție de tipul tău de perrsoană, însă indiferent de modul în care se petrece, vei observa câteva schimbări la tine și chiar la partenerul tău. Probabil simți deja emoțiile, care te atenționează ca este minunat și în același timp înfricoșător ce ți se întâmplă.

Dacă nu ești sigură că te îndrăgostești de persoana cu care ai o relație, fii atentă la următoarele semne, deoarece s-ar putea să fii surprinsă.

1. Începi să te simți protejată

Atunci când începi să te îndrăgostești probabil te simți mai în siguranță cu partenerul tău, iar el are din ce în ce mai multă nevoie de tine în viața sa. Practic, îți oferă o siguranță pe care ți-o dorești, în timp ce îți demonstrează cât de mult vrea să fii lângă el.

2. Sentimentele nu apar peste noapte

Contrar a ceea ce probabil gândeai, este nevoie de timp pentru a te îndrăgosti. Reacțiile din creierul nostru care indică că îndrăgostiți pot apărea de la șase luni la trei ani într-o relație. După această perioadă, dacă se formează o legătură strânsă, relația voastră va deveni una stabilă, urmând o etapă confortabilă, în care știți deja că vă înțelegeți foarte bine.

3. Îți dorești ca el să facă parte din viața ta în fiecare zi

Dacă ai observat că ți-ai dori ca partenerul tău să facă parte constant din viața ta, iar el vrea ca tu să faci parte din a lui, este un destul de important că vă îndrăgostiți. Practic,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.