5 lucruri nelipsite din CV-ul unei femei de succes

0

Rezultatele unui studiu realizat de curând, privind percepția managerilor de sex feminin asupra mediului de business în care își desfășoară activitatea, sunt cât se poate de interesante. Aproximativ 5.300 de femei (mid-top management level) din 13 țări au răspuns la întrebările din chestionarul lansat de platforma digitală LinkedIn, construite în jurul conceputului de succes în carieră’. Principalele puncte comune, privind modul în care trebuie să arate CV-ul unei femei de succes, sunt împărtășite astăzi cu voi: 

Ce nu trebuie să lipsească din CV-ul unei femei de succes? 

Iată care sunt cele 5 bile albe’ pe care trebuie să le adaugi și tu în propriul CV: 

1. Dorința continuă de a testa lucruri noi  

Chiar dacă ești specializată pe un anumit domeniu, cine știe ce îți poate oferi ziua de mâine? Sau jobul de mâine, dacă ai curajul să ieși dintr-o oarecare zonă de confort profesional. Marile companii (catapultate în România dintr-un Vest deschis 24 / 7 către NOU), încurajează schimbarea domeniului de activitate, atunci când plafonarea și plictisul își intră în drepturi. Chiar dacă o schimbare vine la pachet cu propria-i doză de incertitudine, lipsa unei frici pentru necunoscut reprezintă o calitate pe care managerii o caută la femeile din echipele pe care le conduc. 

2. Curajul de a se lovi de eșecuri 

În cazul în care lucrurile nu se îndreaptă către orizontul pe care ni l-am imaginat pe acea foaie de flipchart, sau în prezentarea trimisă clientului pe mail, abordarea inițială trebuie asumată și privită dintr-un alt unghi. Femeile de succes nu clachează în fața unui eșec, oricând de seducătoare ar fi fost reușita propusă. Exercițiul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.