5 look-uri de sezon & parfumurile care li se potrivesc

0

Să luăm, de exemplu, cazul ținutei de la Celine – un fel de boho-chic adaptat, dar nu în sensul enervant și previzibil al termenului. Genul acesta de blazer-tunică din brocart, un element pe care îl vedeam foarte des în copilăria mea, și-a găsit perechea în fusta midi din denim, tip patchwork. Sigur, accesoriile care conturează perfect acest tip de ținută sunt cele de inspirație șaptezecistă – cizmele din piele velur, saboții cu talpa groasă din lemn, gențile din piele maro, tip poștaș, purtate în bandulieră, lanțurile aurii, talismanele din coral, ochelarii cu lentile rotunde, mari, în degrade.

Parfumul potrivit: Houbigant, Quelques Fleurs

Ansamblul din piele de la Hermes, minimalist până în pânzele albe, pare a fi ținuta ideală pentru o promenadă la Berlin, pe Unter den Linden. Rochia-tunică și pantalonii boot cut, de inspirație 90’s, impun o coafură sleek și o accesorizare prezentă, dar discretă – o pereche de sandale romane și o geantă tip sacoșă, în nuanțe de alb&negru, sunt suficiente. Poți completa acest look și cu un ceas masiv, de inspirație masculină.

Parfumul potrivit: Frederic Malle, Vetiver Extraordinaire

Nimic nu pare mai cuminte, mai timid, mai inocent decât un styling marca Lemaire – nici acest ansamblu bej nu face excepție. Desprins parcă dintr-un scenariu imaginat de Wes Anderson, poartă aceeași ștampilă nouăzecistă – pantalonii cu talie înaltă, cămașa din poplin, purtată înăuntru, și blazerul supradimensionat, la două rânduri de nasturi. Aici accesoriile pot lipsi cu desăvârșire, cu excepția unor pantofi negri, cu vârful rotund, pe care sigur ți-i aduci aminte din perioada…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.