5 idei de cadouri cu care îți vei impresiona, cu siguranță, partenerul

0

Se apropie ziua partenerului tău sau un alt eveniment deosebit și încă nu te-ai hotărât ce cadou să-i faci?  Știm, este greu de ales între atâtea variante, și tocmai de aceea ne-am hotărât să-ți venim în ajutor cu câteva recomandări de cadouri preferate de bărbați, indiferent de ocazie. 

Așadar, primul pas pentru a alege cadoul perfect este să parcurgi rândurile de mai jos, iar la final sperăm că ne vom atinge scopul, oferindu-ți ideea cea mai bună.

Cadouri legate pasiunea lui

Orice bărbat are o pasiune sau un hobby, iar un cadou care să fie legat de acestea îi va face întotdeauna plăcere, mai ales dacă vine de la persoana iubită. Cu siguranță îi cunoști foarte bine pasiunile, așa că alege un cadou care să-i fie util în acest sens. Spre exemplu, dacă practică un sport, poți să-i oferi un set de echipament nou, sau dacă adoră drumețiile, un rucsac de tură sau o pereche de bocanci de munte îi vor face o mare plăcere. Pentru a fi sigură că ai ales exact cadoul potrivit, află din timp ce și-ar dori sau ce ar avea nevoie pentru a-și duce pasiunea mai departe.

Cadouri personalizate

Femeile au această înclinație de a adăuga o notă personală sau o simbolistică aparte cadoului pe care îl fac partenerului, iar dacă și tu simți acest impuls, nu ezita să procedezi în consecință. Ai la dispoziție nenumărate variante de cadouri personalizate pentru bărbați, iar alegerea depinde de ocazia cu care îl oferi. Astfel, pentru aniversarea voastră o idee bună de cadou este o plachetă personalizată cu un mesaj în care să-ți mărturisești dragostea, sau o fotografie de-a ta, frumos înrămată. Pentru alte ocazii, îi poți oferi un ceas personalizat, o geantă din piele, un stilou sau orice altceva, in funcție de preferințele pe care știi că le are.  

Cadouri utile

Mulți bărbați sunt neglijenți cu obiectele uzuale, de care se folosesc în viața de zi cu zi. Întotdeauna consideră că este necesar să investească banii în ceva mai important decât să își schimbe portofelul care s-a uzat sau să-și cumpere o cămașă nouă. Nu înseamnă că nu acordă nici un fel de importanță acestor lucruri, vei vedea când îi vei face cadou un astfel de obiect. Chiar se va bucura, pentru că abia atunci va realiza că avea într-adevăr nevoie de un portofel nou sau de un breloc care să-i țină toate cheile adunate laolaltă.

Cadouri pentru micile plăceri

Un bărbat știe să aprecieze o băutură fină sau aroma unui trabuc autentic, iar un astfel de cadou este potrivit mai ales de Crăciun, atunci când toți intrăm într-o binemeritată pauză și punem accent pe relaxare. Ca parteneră, trebuie să-i cunoști gusturile în materie de băuturi, așa că încearcă să-l surprinzi cu o sticlă specială din băutura preferată. Un vin rar, un whisky maturat sau un coniac de șapte stele sunt cadouri cu care nu poți să dai greș. De asemenea, o cutie cu trabucuri de calitate sau țigări de foi sunt cadouri care încântă orice fumător.

Cadouri pentru proiecte DIY

Dacă partenerului tău îi place să efectueze diferite lucrări pe lângă casă, ori să meșterească ore în șir în garaj, poți să-i oferi o trusă de scule sau alte accesorii care știi că i-ar fi utile pentru proiectele sale. Dacă nu împărtășești și tu aceeași pasiune, este indicat să te consulți în secret cu un prieten care se pricepe mai bine și știe exact ce i-ar putea fi de folos partenerului tău.

Ținând cont de aceste sfaturi, poți fi sigură că-i vei face o surpriză foarte plăcută partenerului, iar cadoul tău îl va bucura mult timp de acum înainte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.