5 Destinații ieftine de vacanță în România

0

Dacă sunteți în căutarea destinației perfecte de vacanță în România dar nu dispuneți de un buget prea generos, aflați acum care pot fi locurile perfecte în care vă puteți petrece concediul fără să cheltuiți prea mulți bani.

Sibiu

Sibiu se numără printre cele mai frumoase orașe ale României. Este un loc în care lumea medievală se contopește cu arhitectura modernă, creând un spațiu plăcut și relaxant. De asemenea, este un oraș foarte popular și vizitat de turiști, chiar și de turiștii străini, mai ales în concediile de vară sau în week-enduri. Ce-i drept, cum să nu îți placă să faci o promedată prin piața în care regăsim Turnul Sfatului, sau să vă urcați pe Podul Minciunilor. În plus, puteți oricând să faceți o mică plimbare cu bicicleta sau să vizitați Muzeul Astra, care este cel mai mare muzeu în aer liber din România.

O astfel de experiență i-a făcut pe turiști din buzunare să scoată în perioada Paștelui 2019 suma de 540 de lei pentru o cazare în perioada 26-29 aprilie.

Măgura

Satul Măgura este o variantă ceva mai ieftină a Râșnovului, din Poiana Brașov, dar la fel de încântătoare. Pentru pasionații de drumeții și explorări, aceștia pot vizita Prăpastiile Zărneștiului. În schimb, pentru familiie cu copii, ar putea să obțină o dimineață unică la Rezervația de Urși din Zărnești. Satul Măgura este situată în munții Piatra Craiului și este învecinat atât cu Zărnești, cât și cu Peștera și Sirnea. Pe lângă aceste atracții turistice, Măgura este locul ideal pentru a vă relaxa împreună cu familia și prietenii la un picnic, bucurându-vă totodată și de cele mai grozave priveliști.

O astfel de vacanță într-o perioadă obișnuită a anului costă între 100 de lei pe noapte la pensiune și 400 de lei pe noapte la hotel.

Chilia Veche

Cu siguranță Delta Dunării se numără printre cele mai fascinante rezervații naturale din Europa. Un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.