5 culori îndrăznețe ce nu trebuie să-ți lipsească din garderoba toamna aceasta

0

Pe de o parte, designerii aduc un omagiu înflăcărat elementelor vestimentare tipice burgheziei franceze, iar pe de altă parte spiritul punk poate fi simțit în aer, râzând în fața criticilor de modă cu viziuni conservatoare și conturând o siluetă feminină rebelă. Cele două influențe, deși antitetice, au un numitor comun – sărbătoresc femeia modernă, în loc de a creea un ideal imposibil de atins.

De la New York la Paris, podiumurile modei au arătat că marea de tonuri nude și culori reci, monocromatice și tipice sezonului rece este pe cale să se amestece cu nuanțe de roz dinamic, portocaliu vibrant și galben neon.

Trendurile cromatice ale acestui sezon o să îți înveselească garderoba – așadar, uită de helanca neagră și trench-ul bej și optează pentru o paletă de culori îndrăzneață, strălucitoare și total imprevizibilă. Prin urmare, iată o listă a nuanțelor care vor acapara vitrinele magazinelor și străzile în luna septembrie – până la urmă, este vital să știi pe ce culoare îți vei achiziționa următoarea piesă vestimentară statement.

1. 50 de nuanțe mov

Introducând o siluetă care afirmă tare și clar că purtătorul ei este rebel și inspirat, movul este, fără îndoială, culoarea dominantă de pe podiumuri. Purpuriul a reprezentat un teritoriu neexplorat în lumea modei multă vreme, dar în acest sezon are parte de o revenire triumfătoare – în toate nuanțele.

Fie că este vorba despre liliacul pastel folosit de Tom Ford și Tibi sau nuanța strugure abordată de Kate Spade și Michael Kors, fiecare designer a avut o doză de violet în colecțiile lor, absorbită de diverse piese vestimentare – de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.