5 avantaje ale cumpărăturilor pe internet

0

Avem șansa de a face cumpărături pe internet de câțiva ani și, din ce în ce mai multe firme naționale și internaționale își oferă produsele și serviciile prin intermediul site-urilor online.

În ciuda faptului că mediul online este în plină dezvoltare, zilnic înființându-se din ce în ce mai multe magazine online, multor persoane tranzacțiile onlinr încă li se par ciudate chiar intimidante, având în vedere că lipsa personalului fizic care să le ofere consiliere li se pare periculoasă. Iată cinci mari beneficii ale cumpărăturilor pe internet.

Prețuri și reduceri competitive

Probabil primul atribut de care vă vor vorbi cumpărătorii de produse de pe internet este prețul, deoarece produsele online sunt în mod semnificativ mai ieftine. Și, deși nu se întâmplă în toate cazurile, este un lucru obișnuit. Există companii care oferă un preț diferit pe internet pentru a promova vânzările în acest spațiu, pe care nu le puteți găsi în magazinele lor fizice.

În plus, companiile care operează în România au preluat modelul sezoanelor de reduceri care există în străinătate, cum ar fi Black Friday, acestea reușind să aibă încasări record în perioada campaniilor de reduceri (157 milioane de lei în ziua de Black Friday și 198 de milioane de lei în Black Weekend, în 2018, conform PayU România).

Securitate

Deși pentru mulți acest lucru poate fi privit ca un dezavantaj, este de fapt o forță a cumpărăturilor online. Deoarece magazinele gestionează software-ul de securitate care protejează informațiile financiare și nu permit ca acestea să fie furate în niciun moment.

Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să rețineți atunci când faceți cumpărături online este să vă luați măsurile de precauție necesare indicate de către bănci și organele de supraveghere, cum ar fi accesul la conturile bancare online, tastând chiar voi adresa web în motorul de căutare sau să nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.