4 trucuri simple pentru a-ți moderniza livingul cu bani puțini

0

Cu toții știm cât de lung și costisitor poate fi procesul de renovare a sufrageriei. Pentru a evita tot acest proces, poți găsi alte variante mai simple și mai puțin costisitoare de a schimba aspectul și de a moderniza această încăpere. Iată 4 trucuri simple de care poți ține cont:

  • Adu natura în livingul tău

Plantele sunt o modalitate simplă și practică de a decora orice spațiu, chiar și baia. Impactul vizual al unei camere plină cu plante va fi unul spectaculos, iar dacă vrei să obții un efect și mai îndrăzneț, apelează la glastre viu colorate, care să creeze un contrast cu verdele frunzelor. Este foarte simplu să decorezi chiar tu glastrele, te poți inspira din clipurile diy de pe internet. Așadar, te vei bucura de o pată de culoare care nu va trece neobservată, aerul va fi mult mai proaspăt, udatul plantelor va fi o activitate care nu-ți va da voie să te plictisești, deci, ce mai aștepți?

  • Adaugă câteva tablouri

Decorațiunile pentru pereți sunt ieftine și te pot ajuta să scoți livingul din anonimat. Poate că cel mare avantaj adus de un tablou canvas este versatilitatea sa.  Când alegi un tablou canvas, ai întotdeauna posibilitatea de a pune pe perete o fotografie care îți va aduce aminte de clipe memorabile petrecute alături de rude, prieteni sau partener.

  • Alege o oglindă

Designerii iubesc oglinzile pentru capacitatea lor de a reflecta spaţiul şi lumina. Pe lângă faptul că acestea pot fi folosite pentru a crea ideea de spațiu larg în livingurile de mici dimensiuni, au și un aspect foarte plăcut. Oglinzile sunt accesorii de interior la prețuri convenabile, pe care le poți găsi în orice magazin de mobilier și care vor fi mereu în pas cu moda. Alege-le pe cele mai creative, cu diferite rame și forme care te inspiră și se potrivesc stilului de design din locuința ta.

  • Schimbă perdelele și draperiile

De departe, cel mai ușor de asortat sunt perdelele și draperiile de in. Atunci când nu știi ce fel de draperii sa alegi pentru living, mizează pe modelele din in și sigur vei fi mulțumit de rezultatul final. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori, însă pentru a aduce o notă modernă, alege-le pe cele în culori deschise, cum ar fi crem și alb. Draperiile și perdelele din in au fost și vor rămâne mereu în tendințe, numărându-se printre cele mai îndrăgite elemente decorative ale designerilor și specialistilor în amenajări interioare.

În concluzie, dacă nu vrei să investești o sumă mare de bani pentru a obține un decor modern în livingul tău, apelează la propunerile noastre anterioare.

Sursa foto: Freepik.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.