4 lucruri neadevărate pe care bărbații cred că femeile le vor

0

Când vine vorba despre ce își doresc femeile într-o relație, bărbații par să știe exact cum stă treaba, considerând că următoarele 5 lucruri sunt cele mai importante pentru acestea. În mod evident, aceste idei sunt de cele mai multe ori greșite, însă te vor amuza cu siguranță

1. Bani

Nu va trebui să cauți prea mult pentru a găsi un bărbat care este de părere că femeile sunt interesate doar de situația financiară a unui posibil partener. În mod evident, nu ne putem preface că nu există și astfel de persoane, însă femeile caută de cele mai multe ori un bărbat ambițios, un partener cu obiective, care ar putea atinge succesul. Astfel, este normal ca femeile să fie atrase de cei care le-ar putea înțelege dorința de a avansa în carieră, fără a se simți puși pe o treaptă inferioară și fără să creadă că acestea sunt interesate doar de situația financiară.

2. Seriozitate

Un aspect fizic plăcut, bunele maniere și inteligența sunt mereu importante, însă adesea suntem cucerite de simțul umorului al unei persoane. Astfel, deși cei mai mulți bărbați cred că seriozitatea și atitudinea de persoană dură sunt caracteristicile care atrag femeile, ei bine, ei se înșală.

Femeile vor fi mereu atrase de persoane care știu să facă glume bune, potrivite, de cele mai multe ori acestea demonstrând și nivelul de inteligență al bărbatului respectiv. Astfel, persoanele care ne fac să râdem sunt plăcute mult mai repede, iar acest lucru este valabil în cazul ambelor sexe.

3. Cadouri

Unii bărbați sunt de părere că pot cuceri o femeie oferindu-i constant cadouri, indicând într-un fel sau altul că afecțiunea acesteia ar putea fi cumpărată. Evident, acest lucru este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.