3 Tratamente renumite anti îmbătrânire non-invazive!

0

Grație tehnologiilor din ce în ce mai inovatoare, poți să îți iei adio de la semnele îmbătrânirii, fără să apelezi la tot felul de injectări sau intervenții chirurgicale. Află care sunt 3 dintre cele mai renumite:

1. Conturul ochilor

Guinot Eye Lift este un tratament pentru conturul ochilor ce acționează asupra primelor semnele ale îmbătrânirii, cum ar fi riduri sau cearcăne. Prin intermediul aparatului Hydraderm Energie Cellulaire, serumul utilizat, ce conține 56 de ingrediente active speciale, va stimula regenerarea celulară, va îmbunătăți oxigenarea lor și va facilita microcirculația. Efectul complet al acestui tratament avansat este dat de ultimul pas, și anume masca Age Logic, cu rol antiaging, antioboseală și efect de luminozitate. Așadar, nu doar ridurile vor fi ascunse, dar întreaga calitate a pielii din jurul ochilor va fi îmbunătățită vizibil. Un astfel de tratament costă în jur de 255 de lei și durează circa 15 minute.

3. Cocktail de nutrienți

Se numește tratamentul Intraceuticals și se bazează pe o tehnologie inovatoare, care utilizează puterea oxigenului hiperbaric pentru a introduce în derm un amestec de acid hialuronic, vitamine, antioxidanți, colagen și ceai verde. Acest dispozitiv „prinde” oxigenul din aer și îl transformă în gaz de cea mai înaltă puritate, pentru a ajunge în straturile profunde ale pielii, prevenind astfel îmbătrânirea acesteia. Nu doar că tenul va fi foarte hidratat, dar acest proces va putea să și regenereze pielea, în vreme ce îi va conferi fermitate și strălucire. Tratamentul costă în jur de 450 lei și durează 40 minute.

3. Crioterapie

Crioterapia facială reprezintă un tratament ce se bazează pe principiul șocului termic. Acesta stimulează regenerarea celulară și facilitează producția de elastină și colagen. Prin intermediul aplicatorului special al aparatului Cryoled, se produce o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.