3 lucruri pe care să le faci pentru a avea o relație de lungă durată

0

De foarte multe ori, când ne aflăm într-un impas în ceea ce privește relația în care suntem, apelăm la sfaturile prietenelor, deoarece, de ce nu, sunt cele care ne ajută mereu, în orice situație. Însă, ar trebui să îți dai seama că atunci când vorbim de relații, tu ești singura persoană care poate decide ce anume trebuie să facă și ce nu.

E foarte important ca, atunci când ești într-o relație, tu și partenerul tău să aveți aceeași conexiune, dar să vă împărtășiți și aceleași idealuri în viață. Și spunem că e important deoarece pe baza lor vă puteți construi o relație serioasă și de lungă durată. Și nu ar trebui să te iei mereu după sfaturile prietenelor tale, cu toate că ele îți vor binele, însă tu ești cea implicată în relație, iar orice decizie ai lua, trebuie să ai în vedere sentimentele pe care le ai față de partener.

Așadar, iată care sunt cele 3 lucruri pe care să le faci pentru ca relația ta să fie una de lungă durată:

1. Renunță la ideea de „relație perfectă”

Nu există relația perfectă, ci doar partenerul care ți se potrivește. Avem tendința de a vrea mereu să atingem perfecțiunea, fie în plan profesional ori personal, însă perfecțiunea nu există și nu avem de ce să obținem un lucru doar pentru că așa ni se impune. Încă de la primele întâlniri pe care le ai cu un bărbat, îți poți da seama dacă poți avea o relație cu el sau nu deoarece simți acest lucru.

Îți vei dori mereu să vorbești cu el, să vă vedeți și să vă cunoașteți cât mai bine. Iar dacă nu simți asta, nu ar trebui să fii dezamagită și să îți pierzi speranța, ci să mergi mai departe deoarece viața ta nu s-a oprit la el….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.