3 lucruri pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia pe care o iubește

0

Nu-ți oferim niște fraze standard (depinde de tine cum vei împacheta mesajul), dar îți sugerăm trei idei care vor topi inima iubitului tău, pentru că îl vor face să se simtă respectat, înțeles și apreciat, și pe care orice bărbat își dorește să le audă de la femeia pe care o iubește.

Cu siguranță și tu ai avut parte de momente în care cineva ți-a oferit validare, atunci când îți lipsea siguranța de sine, sau te-a făcut să te simți respectată, când te simțeai vulnerabilă, și ți-a spus că are încredere în tine. Așa că, atunci când iubitul tău va fi cu moralul la pământ, spune-i că ai încredere în el și uită-i greșelile care, poate, te-au iritat de-a lungul timpului. Răbdarea și sprijinul tău vor însemna enorm pentru el, îi vor oferi motivație să meargă mai departe și îl vor face să se simtă mândru de realizările sale.

Așadar, iată 3 lucruri pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia pe care o iubește:

1. „Cu siguranță te vei descurca!’

Cei mai mulți bărbați vor să aibă spațiu și să fie lăsați să-și găsească singuri calea. Cea mai bună dovadă este că bărbații nu cer, de obicei ajutorul, pentru a ajunge la o destinație, chiar dacă asta înseamnă să piardă niște timp încercând să se descurce singuri. Bărbaților le place să se știe respectați și în cea mai bună lumină: capabili și având situația sub control. (Evident că și pentru noi respectul este important, dar nu ni-l dorim neapărat verbalizat).

Așa că atunci când îl vezi în impas, spune-i direct: „Știu că poți face asta!’. Încrederea ta îl va face să se simtă validat.

2. „Știu că ai avut cele mai bune intenții atunci când ai făcut asta’

De obicei, atunci când ești frustrată din cauza iubitului tău, ești, de fapt, convinsă fie că nu-i pasă de tine, fie că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.