24 de ore în izolare cu… Otniela Sandu

0

Otniela Sandu, influencer, ne mărturisește că și-a descoperit noi pasiuni precum cântatul și dansatul și ne sfătuiește și pe noi să o facem. Puțină veselie nu strică nimănui!

1. La ce ora te trezești dimineața?

De când sunt în carantină, am schimbat puțin programul pentru că adorm foarte târziu. În primele zile mă trezeam pe la 12, însă acum, indiferent de ora la care adorm, îmi pun ceasul să sune la 10.

2. Care este ritualul tău de beauty?

Un zâmbet larg pe față, apoi mă spăl pe față cu apă foarte rece, uneori pun și o mască până mănânc, alteori doar cremă de hidratare. Seara acord mai mult timp ritualului meu de frumusețe, demachiez tenul, aplic măști, îmi place să pun miere cu avocado pe față, sau coajă de castravete și mereu adaug și un ulei. Acum am ceva de la „HelloBody”, cu cocos și migdale. Arată foarte bine tenul dimineața.

3. Cum arată programul tău într-o zi de stat acasă?

De când stau în casă, deja de zile bune, programul este destul de asemănător. Încerc cât pot să ies din rutină. Gătesc, încerc rețete noi, mă uit la seriale, filme, mi-am aranjat hainele, accesoriile, citesc, mă uit la documentare. Stau mult mai mult pe rețelele de socializare, dansez singură prin casă, cânt. Bunica se bucură că o sun destul de des și am timp să stau la povești. Și m-am apucat de scris poezii. Cine stie ce mai urmează să fac.

4. Care este meniul tău favorit homemade?

Cafeaua nu lipsește și chiar am început să o fac gustoasă. Îmi place să îmi fac pancakes cu fructe și Nutella. Sau ou cu brânză și roșii la abur. Iaurt cu fructe tăiate și semințe sau budincă de chia. Îmi place…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.