24 de ore în izolare cu… Alina Eremia

0

Artista Alina Eremia ne sfătuiește ca minimum 30 de minute pe zi să facem doar ceea ce ne face plăcere. Astfel vom trece mai ușor de perioada izolării!

1. La ce oră te trezești dimineața?

În jur de ora 08:30. Sunt o persoană matinală, nu îmi place să pierd nopțile și vreau să am o calitate a somnului cât mai bună, așa că am grijă la ce oră mă pun în pat.

2. Care este ritualul tău de beauty?

Niciodată nu am abuzat de produsele de make-up așa că am un ten curat, fără probleme. Îl îngrijesc săptămânal și am mereu grijă să mă demachiez. Am câteva măști de curățare de la Oriflame pe care le aplic și, evident, cremele de hidratare.

3. Cum arată programul tău într-o zi de stat acasă?

Îmi aloc timp pentru compus muzică în fiecare zi, am înlocuit orele de studio cu orele de compus la pian și fac idei acasă. Am antrenamentul zilnic de la care nu mă abat și, evident, mesele, de care îmi este mult mai ușor să mă țin acum.

Am încercat să îmi reorganizez toate activitățile astfel încât să le pot face de acasă și să nu întrerup nimic. Inclusiv cu prietenele mele vorbesc în continuare pe whatsapp sau pe facetime, pentru partea profesională mi-am mutat toate întâlnirile pe zoom.

4. Care este meniul tău favorit homemade?

Îmi place să îmi gătesc carne de vită, este absolut senzațională. Am cateva rețete pe care mă pricep să le gătesc, inclusiv dulciuri, rețete din care am scos zahărul. Zilele trecute am făcut acasă niște gogoși low carb. Se fac pe bază de făina de migdale cu lapte de cocos și le-am îndulcit cu stevia, iar glazura o fac din ciocolată neagră (85% cacao) fără zahăr, cu unt de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.