24 de ore de izolare cu… Ilinca Vandici

0

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil!, se bucură de izolare deoarece are în sfârșit timp să se ocupe de căminul ei, de pasiunile ei dar și să se uite la cer!

1. La ce oră te trezești dimineața?

În jur de 08:00-08:30 în funcție de copil. Practic, când se trezește copilul.

2. Care este ritualul tău de beauty?

Demachiere dimineața și seara, tonifiere, hidratare și din când în când un machiaj light pentru intervențiile online! În ceea ce privește îngrijirea corporală, aici mă răsfăț mai mult. Fac dry masaj aproape zilnic, scrub cu sare epsom, mă spăl cu gel de duș cu carbon, mă hidratez cu unt de corp în combinație cu body shimmer și îmi echilibrez nivelul de magneziu cu uleiul Magness, toate din gama mea de produse de îngrijire corporală Biotifulbrands!

3. Cum arată programul tău într-o zi de stat acasă?

Ne trezim, îi pregătesc micul dejun copilului, apoi îmi beau cafeaua, îmi fac aproape zilnic antrenamentul în casă, apoi fac tot felul de activități alături de Zian ce țin loc de programul de grădiniță, apoi mâncăm prânzul, Zian se culcă iar eu mă ocup de partea de online, story-uri, filmulețe, postări, vlog-uri, etc! După ce se trezește copilul, o luăm de la capăt și iar ne jucăm, pregătim împreună cina, mâncăm, îi fac baie lui Zian, îl culc și apoi mai am o oră în care citesc, sau mă uit la jumătate dintr-un film, pentru că adorm destul de repede!

4. Care este meniul tău favorit homemade?

Salată cu salată, cu salată, poate niște paste și ceva dulce… Glumesc! Aș mânca orice și în cantitate mare, însă încerc să mă abțin pe cât se poate, și atunci pregătesc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.