24 de ore de izolare cu… AMI

0

Artista AMI ne mărturisește că ei îi prinde bine această perioadă de izolare deoarece are suficient timp dar mai ales suficientă liniște pentru a compune piese noi!

1. La ce oră te trezești dimineața?

În jur de ora 10-11. Mă odihnesc cu o oră, două în plus față de programul meu obișnuit.

2. Care este ritualul tău de beauty?

Acum tenul meu se bucură și el de o pauză, pentru că nu mai este nevoie să mă machiez zi de zi. Ne prinde bine și mie și lui. Urmez cam aceeași rutină de curățare a tenului dimineața și seara care sunt obligatorii, folosesc creme, măști hidratante și uleiuri pentru față și corp. Îmi aranjez părul, mă dau cu balsam de buze, port ceva comod (nu pijamale), mă dau cu parfumul preferat și-mi încep ziua cu zâmbetul pe buze în compania prietenei mele, cafeaua.

3. Cum arată programul tău într-o zi de stat acasă?

Acum, de când îmi petrec tot timpul în casă, îmi permit să îmi prelungesc dimineața atunci când îmi beau cafeaua, timp în care ascult muzică, mă uit la TV, vorbesc la telefon, răsfoiesc paginile de social media etc. Dacă înainte nu îmi găteam foarte des, acum o fac zilnic, nu doar pentru că n-am altă soluție, ci și pentru faptul că mă relaxez gătind. Mai am și un cățel în casă, care de nevoie mă mai scoate pe afară și mă bucur de câteva guri proaspete de aer și soare. Restul zilei o dedic albumului meu, la care lucrez intens. Compun versuri, linii, îmi notez ideile pentru conceptul care o să vină odată cu albumul. Poate pentru unii e o perioadă neliniștită, însă pentru mine a venit cu multă inspirație și liniște.

4. Care este meniul tău favorit homemade?

Nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.