24 de ore de izolare cu… Alina Ceușan

0

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, ale cărei aventuri le poți urmări și la Asia Express, îți sugerează să investești acest timp, pe care îl avem cu toții acum, în propria ta persoană.

1. La ce oră te scoli dimineața?

9:30-10, dar depinde și de programul lui Raul.

2. Care este ritualul tău de beauty?

Momentan ritualul meu preferat de beauty (de weekend) este o baie fierbinte prelungită + scrub-ul cu trandafir morocan de la Plush Bio + uleiul de corp aplicat imediat după.

3. Cum arată programul tău într-o zi de stat acasă?

Mă trezesc, îmi beau cafeaua, fac patul, deschid geamurile, îmi urmez scurtul ritual de beauty după care fac sport pe terasă dacă vremea îmi permite, dacă nu, în casă. Luăm micul dejun și mă pun la laptop – sau filmez, editez, fac research, după caz. La prânz luăm o pauză și gătim ceva rapid. Seara se încheie cu Asia Express și de multe ori o sesiune de skype pe diverse emisiuni.

4. Care este meniul tău favorit homemade?

Paste cu trufe. Aș mânca asta toată ziua! În această perioadă însă, ne-am reprofilat pe un meniu românesc și am gătit într-o zi la lunch mămăliguță cu brânză și iaurt grecesc. Rapid și delicios! Am gătit cu plăcere zilele astea, însă și chicken adobo, o rețetă învățată cât am fost la Asia Express, dar ne și comandăm mâncare destul de des.

5. Care sunt cărțile tale preferate pentru această perioadă?

Momentan citesc „Curajul de a fi vulnerabil” – Brene Brown iar următoarea pe listă este „Minciuni pe canapea” – Irvin D. Yalom.

6. Spune-ne trei filme pe care ni le recomazi.

Midnight Express, Filantropica și La…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.