20 de semne că încă se mai gândește la tine

0

Este un lucru cunoscut că femeile și bărbații gestionează despărțirile în mod diferit, dar contrar prejudecăților, bărbații sunt cei care rămân cumva agățați emoțional în relația cu fosta parteneră și nu femeile (evident, există și excepții!). Chiar dacă va nega cu vehemență, e destul de ușor să-ți dai seama când un fost partener încă te mai iubește. Prin urmare, chiar dacă relația voastră s-a terminat, există câteva semne care îl dau de gol:

1. Iubita lui actuală te percepe ca pe o amenințare

Iar asta înseamnă că vorbește adeseori despre tine (e posibil să-ți fi pronunțat numele chiar și în timp ce făceau sex). Dacă se simte amenințată știind că mai mențineți legătura, motivul ar putea fi că e conștientă că ești încă numărul unu pentru el.

2. Nu a șters încă pozele cu voi doi de pe rețelele de socializare

Dacă nu a mai avut nici o relație de când v-ați despărțit, ăsta e un semn că încă mai speră să vă împăcați. Dacă postează melodii și citate încărcate de melancolie despre cum e „să-ți fie dor de cineva”, e clar că încă te mai iubește.

3. Prietenii comuni ți-au mărturisit că vorbește adesea despre tine

Iar asta se întâmplă pentru că îți simte lipsa și probabil încă te mai iubește.

4. Spune în dreapta și-n stânga cât de mult te urăște

Motivul pentru care mulți bărbați mărturisesc cât de mult își urăsc fosta parteneră este pentru că, de fapt, îi duc dorul și încearcă să se convingă că lucrurile stau pe dos. Dacă te-ar urî cu adevărat, nu te-ar menționa deloc în conversații, pentru că n-ar vrea să se cramponeze de trecut, ci și-ar dori să depășească momentul.

5. Te sună…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.