16 filme romantice cu și despre adolescenți pe care merită să le vezi

0

De cele mai multe ori, ne dorim cu ardoare să credem că poveștile de dragoste pe care le trăim în viața reală seamănă cu cele din filmele la care ne uităm. Însă, știm și noi că în majoritatea filmelor romantice, chiar și în cele în care apar adolescenți, poveștile trăite de ei sunt duse la extrem.

Filmele cu adolescenți vor fi întotdeauna o sursă puternică de inspirație deoarece poveștile lor de dragoste sunt intense, captivante, iar pe alocuri dramatice. În plus de asta, ei sunt la vârsta la care au parte de și mai multe greutăți, trec prin schimbări de personalitate, nu sunt convinși de ceea ce vor, se simt neînțeleși și confuzi.

Descoperă selecția noastră cu cele mai interesante filme romantice cu adolescenți, pe care trebuie să le vezi:

1. The Fault In Our Stars

The Fault In Our Stars face parte din categoria filmelor romantice, dar și emoționante. Povestea din spatele filmului spune cum o tânără în vârstă de 16 ani, Hazel Grace Lancaster, descoperă că are cancer în fază terminală. În cadrul unui grup de suport, ea îl întâlnește pe Augustus Waters, care suferă de aceeași boală. Chiar dacă ei sunt complet diferiți ca personalitate, cu timpul găsesc puterea de a se înțelege și fac o călătorie în Europa.

2. Twilight

Filmul Twilight are la bază romanul scris de Stephenie Meyer și surprinde povestea de dragoste dintre Bella, o tânără care se mută într-un oraș de lângă Washington, și Edward, un băiat misterios care încearcă să se apropie tot mai mult de ea. Filmul este cu atât mai intens cu cât Bella descoperă că Edward este, de fapt, un vampir. În cele din urmă, Bella decide să fie și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.