15 dintre cele mai supraapreciate filme ale tuturor timpurilor

0

Un film poate fi respins de public din nenumărate motive, fie că este vorba despre finalul greșit ales, interpretarea slabă a actorilor, acțiunea plată și așa mai departe. Deși unele dintre ele rămân pelicule clasice, fără îndoială, cele 15 pe care le vei găsi în articol au fost supraapreciate într-o oarecare măsură la vremea respectivă, nemeritând să fie vizionate astăzi: Iată 15 filme supraapreciate pe care nu prea ar merita să le mai vizionezi.

Shakespeare in Love

Deși filmul are un Oscar pentru cea mai bună imagine în 1998, mai mulți critici spun că execuția a fost plată, chiar dacă încearcă să folosească tehnicile de povestitor ale lui Shakespeare. De asemenea, publicul crede că „Rosencrantz and Guildenstern Are Dead’, inspirat tot din viața lui Shakespeare, este un film care merită mai degrabă vizionat în 2019.

Life is Beautiful

Opera lui Roberto Benigni din 1998 este o ficțiune care spune povestea unui tată ce încearcă să își protejeze fiul de ororile Holocaustului. Potrivit experților, „Life is Beautiful’ a încălcat prima regulă a filmelor despre tragedii istorice: nu inventa lucruri.

The 39 Steps

Anumiți critici venerează filmul lui Alfred Hitchcock, descriindu-l ca fiind opera ce l-a plasat în fruntea regizorilor mondiali. Deși povestea este solidă și construită în detaliu, alți critici cred că regizorul a avut filme mult mai bune ca acesta. Câțiva ani mai târziu, „Rebecca’ a câștigat un Oscar pentru cea mai bună imagine, iar „Foreign Correspondent’ a contribuit la recunoașterea globală a lui Hitchcock.

Gentlemen Prefer Blondes

Comedia musical din 1953, care ne-o prezintă în rol principal pe Marilyn Monroe, nu este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.